Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξυλόπορτας Σταύρος

MBA
Γερμανία
Πτυχία
SSBM Schweiz
Master - MBA 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Έλληνογερμανός καθηγητής, παραδίδει μαθήματα Γερμανικών online με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Έμπειρος native speaker καθηγητής, γεννημένος και με πολλά χρόνια διαμονής στην Γερμανία, απόφοιτος γερμανικής και ελβετικής σχολής , παραδίδει μαθήματα γερμανικών. Αποκτήστε μια τέλεια και ολοκληρωμένη γνώση και μιλήστε με αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα, για απλά και σύνθετα θέματα, όπως επίσης διεκδικήστε μια καλή θέση εργασίας εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις σας.                               

       ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 

  • C1 επίπεδο

Ο υποψήφιος αυτού του επιπέδου χαρακτηρίζεται ως ικανός χρήστης. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από τα προηγούμενα επίπεδα του δίνουν τη δυνατότητα να έχει αποτελεσματική λειτουργική ικανότητα. Έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ γλωσσικό φάσμα, που του επιτρέπει να επικοινωνεί άνετα και αυθόρμητα. Γενικά, τον χαρακτηρίζει ευχέρεια στη χρήση συνεχούς λόγου.

  •  C2 επίπεδο

Το επίπεδο Γ2 αντιστοιχεί στην ολοκληρωμένη και τέλεια γνώση.Ο υποψήφιος του επιπέδου αυτού αναφέρεται ως «απολύτως ικανός χρήστης» και είναι σε θέση να «μεταδίδει λεπτές σημασιολογικές αποχρώσεις με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας επιτυχώς ένα ευρύ φάσμα τροποποιητικών μηχανισμών. Κατέχει ιδιωματικές εκφράσεις και όρους της καθομιλουμένης με επίγνωση του συνδηλωτικού επιπέδου της σημασίας.Το επίπεδο, λοιπόν, της γλωσσικής επίδοσης του υποψηφίου χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα υψηλό. Δεν έχει καμιά δυσκολία κατανόησης οποιουδήποτε είδους προφορικού ή γραπτού λόγου και ο ίδιος μπορεί να παράγει σαφή, ρέοντα σωστά δομημένο λόγο προφορικό ή γραπτό.

  • Προετοιμασία για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια

Επαρκώς προετοιμασία για υποψηφίους που θέλουν να σπουδάσουν σε ξένα πανεπιστήμια

  • Εξειδικευμένο λεξιλόγιο

Εξειδικευμένο λεξιλόγιο για όλους τους τομείς εργασίας. Μάθετε να συνδυάζετε τις πραγματικές επιχειρηματικές γνώσεις με τις δεξιότητες επικοινωνίας και γλώσσας που χρειάζεστε για την δουλεια σας.

  • Προετοιμασία για συνέντευξη δουλειάς 

Έχετε προγραμματίσει κάποια συνέντευξη για δουλειά τις επόμενες μέρες; Αν η απάντηση είναι θετική, η σωστή και κατάλληλη προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι ώστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, αναδεικνύοντας όλα σας τα προσόντα και προτερήματα σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους για τη θέση.

Γλώσσας διδασκαλίας: Γερμανικά

Υλικό μαθήματος έτοιμο σε PDF

Μαθήματα μέσω σκαιπ

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι έμπειρος, διδάσκω με πάθος, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

19 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας online και κατ' οικον διδασκαλία. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

με την γνωριμία και την αξιολόγηση

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές