Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκαρμούτσου Κατερίνα

Αθήνα , Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΑ Αγγλικών, τελειόφητη του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) παραδίδει μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά. 

  • Διδακτική πείρα 2 ετών 
  • Εμπειρία σε παιδιά δημοτικού
  • Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικών με Proficiency 
  • Συνεργάσιμη και μεταδοτική στο μάθημα
  • Ευελιξία ωραρίου και προσιτές τιμές
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι συνεργάσιμη και μεταδοτική στο μάθημα και οργανωτική. Σέβομαι τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή/τριας και μπορώ να προσαρμόσω τη διδασκαλία μου ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή/τριας. Είμαι επικοινωνιακή και διαθέτω ικανότητα διαχείρισης χρόνου , καθώς και ικανότητα πολλαπλών εργασιών. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και μου είναι ευχάριστο να συνεργάζομαι μαζί τους, να τους μαθαίνω  και να μαθαίνω κι εγώ από εκείνα! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με την εκμάθηση Αγγλικών σε παιδιά δημοτικού από τον Ιούνιο του έως 22/07/2019 , μέσω του προγράμματος εθελοντικής εργασίας «ελιξ» σε συνεργασία με την ισπανική οργάνωση De Amicitia.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ενασχόληση μου με τη διδασκαλία προέρχεται από την αγάπη μου για τα παιδιά και το ενδιαφέρον μου να διδάξω το μάθημα των Αγγλικών με σύγχρονους, ανθρωποκεντρικούς τρόπους διδασκαλίας, όπως παιχνίδι. Θέλω μέσω της συνεργασίας μου με τα παιδιά, να τα κάνω να μάθουν , και να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα, που είναι σημαντικό να είναι εξοικειωμένα και να γνωρίζουν να την χρησιμοποιούν σωστά στην καθημερινότητά τους , αλλά και  μελλοντικά για επαγγελματικούς λόγους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής διαθέτει το δικό του προσωπικό στυλ μάθησης και τις δικές του εκπαιδευτικές ανάγκες, τις οποίες μπορώ να καταλάβω μέσα από την επικοινωνία που χτίζω με τα παιδιά και μέσα από τις ασκήσεις και τον τρόπο διδασκαλίας που χρησιμοποιώ.Ειδικότερα αφιερώνω χρόνο στην επικοινωνία μου με τους μαθητές, τους ακούω προσεκτικά και παρακολουθώ τον τρόπο που λειτουργούν και συμπεριφέρονται και μέσω ασκήσεων και παιχνιδιών κατα τη διάρκεια του μαθήματος αντιλαμβάνομαι τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές