Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουτσιούκου Άλκηστις

Νέα Ιωνία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Χημικό 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Αναζητώ μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα είτε εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης για την καλοκαιρινή περίοδο. Απευθύνομαι τόσο σε μαθητές δημοτικού για την διεξαγωγή επαναλήψεων και την ενίσχυση σε μαθήματα που υπάρχουν δυσκολίες, όσο και σε μαθητές γυμνασίου και Α' λυκείου σε σχέση με τα θετικά μαθήματα: Χημεία, Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ τη διδασκαλία και τα παιδιά. Έχω μεγάλη υπομονή και εμπερία στις μικρές ηλικίες. Ενδιαφέρομαι για την ουσιαστική μάθηση και κατανόηση των μαθητών. Στόχος μου είναι να μην υπάρχουν και να μην μένουν κενά για τις επόμενες τάξεις. Προσαρμόζομαι στις ανάγκες κάθε παιδιού ώστε το μάθημα να είναι ευχάριστο αλλά και αποτελεσματικό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω ενισχυτικά από το 2018 σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Αναλαμβάνω τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων στο δημοτικό και όλων των θετικών μαθημάτων: Φυσική, Χημεία, Βιολογία σε Γυμνάσιο και Λύκειο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Ο γιός μου, μαθητής της 1ης γυμνασίου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα με την Άλκηστη. Η αγάπη της να προσφέρει βοήθεια, η υπομονή της και οι άριστες γνώσεις της ηταν καθοριστικές για την πρόοδο του. Ο γιος μου χαιρόταν να κάνει μάθημα μαζί της και πέραν της καλύτερης κατανόησης στα μαθηματικά, έδειχνε και μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

 

Άλκηστη σε ευχαριστούμε!

Κατερίνα Μαρινάκη
15.09.2021

Σας ευχαριστούμε πολύ κα 'Αλκηστις για αυτή τη χρονιά!! Η Ναταλία μας έσκισε φέτος με την καθοδήγηση σας. Οι καθηγητές της μας μίλησαν για τρομερή άνοδο και οτι προσέχει πλέον πολύ περισσότερο στο μάθημα. Να'στε καλά!! Φιλιά

καΜάρω Αργυροπούλου
05.09.2021