Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σταυροπούλου Βασιλική

Λυκόβρυση- Πεύκη-Μεταμόρφωση-Ηράκλειο-Μαρούσι
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Βασιλική Σταυροπούλου ,είμαι 21 ετών και είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η επιλογή μου αυτή προκύπτει από την μεγάλη αγάπη που τρέφω στο πρόσωπο των παιδιών,όλων των ηλικιών. Λατρεύω τον αυθορμητισμό που διαθέτουν και την εξυπνάδα τους,χωρίς ακόμα να το καταλαβαίνουν. Θεωρώ ότι κάθε παιδί έχει όρεξη για να διευρήνει τους ορίζοντες του με την μάθηση αρκεί να μπορέσει ο εκπαιδευτικός να βρει τα σημεία που πρέπει στο παιδί. Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω ότι ένας ακόμα λόγος που οδηγήθηκα σε αυτό το επάγγελμα είναι ότι η γνώση μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο σε πολλόυς τομείς της ζωής του,η γνώση όμως που συνδιάζεται και με το κοινωνικό γίγνεσθαι μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να διαπρέψει!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ ότι η τεράστια όρεξη μου με σκοπό να βοηθήσω τα παιδιά στην εκπαίδευση και οι δημιουργικές ιδέες μου αποτελούν το σημανικότερο λόγο. Φυσικά δεν μπορώ να βάλω στην άκρη την καθημερινή επιθυμία μου να μαθαίνω ακόμα περισσότερα πράγματα και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου. Πιστεύω ακόμα ότι μπορώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις κάθε παιδιού και να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ταυτόχρονα με τα ιδιαίτερα μαθηματα, για δυο χρόνια έκανα δημιουργική απασχόληση σε δυο παιδιά ηλικίας τρίτης δημοτικού και προνήπιο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου προέκυψε από τα πρώτα χρόνια της φοίτησης μου στο δημοτικό σχολείο καθώς η παιδαγωγός που είχαμε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γαι εμένα. Λάτρευα τον τρόπο που μιλούσε, που χειριζόταν τις καταστάσεις αλλά ακόμα πιο πολύ την ικανοποίηση της όταν τελείωνε κάθε διδακτική ώρα.Ένιωθε πλήρης με όλα αυτά που μας είχε μάθει. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον εαυτό μου, να καταφέρω να βοηθήσω κάθε παιδί που θα βρεθεί στον δρόμο μου και να συμβάλω τόσο στις γνωστικές του ικανότητες αλλά και στην διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρώ ότι από τα πρώτα μαθήματα ένας εκπαιδευτικός μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες ενός παιδιού. Από τον τρόπο που μιλάει, από την στάση του σώματος του κάθώς μιλάμε για ένα μάθημα και από τις εκφράσεις του προσώπου του. Είμαι υπομονετική και πολύ καλός ακροατής. Αυτο με βοηθάει στο να προσαρμόζομαι εύκολα στο τι αναζητά κάθε παιδί.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές