Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπογιατζής Γιάννης

Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα τρίχορδου και τετράχορδου μπουζουκιού, τζουρά και μπαγλαμά. Το μάθημα γίνετα δια ζώσης (στον χώρο σας) ή διαδικτυακά και απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Διδάσκονται νότες, κλίμακες, συγχορδίες, ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης και ρεπερτόριο (από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι και έντεχνα), το οποίο φυσικά θα προσαρμόζεται  στις προτιμήσεις και τα γούστα του μαθητή. Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί το μάθημα προσαρμόζεται στις  ανάγκες και στις προτιμήσεις του μαθητή, πάντα όμως με βασική αρχή την αποτελεσματικότερη εκμάθηση του οργάνου

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής ενασχόληση με ιδιαίτερα μαθήματα μπουζουκιού 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό έργο την μεταλαμπάδευση των γνώσεών μου σχετικά με το μπουζούκι, που κατα τη γνώμη μου αποτελεί σήμα κατατεθέν της ελληνικής μουσικής. Παράλληλα, θα είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση να εισάγω τον μαθητή στην ενασχόληση με την μουσική γενικότερα, κάτι που εκτός από την ψυχαγωγία του, θα συντελέσει στην περαιτέρω πνευματική ανάπτυξή του και καλλιέργεια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Δεδομένου ότι θα υπάρχει άμεση και συνεχής επικοινωνία με τον μαθητή, θα είμαι σε θέση να αντιληφθώ τις ανάγκες, τα αδύνατα σημεία αλλά και τις απαιτήσεις που έχει. Με γνώμονα τα παραπάνω, θα προσαρμοστεί αναλόγως το μάθημα προκειμένου να υπάρχει συνεχής βελτίωση, πάντα στα μέτρα του κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές