Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καϊσίδης Παναγιώτης

Ιστορικός-Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Ιστορικός-Φιλόλογος 2018
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Αρχαίας Ιστορίας και παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κατέχω επαγγελματική εμπειρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ιδίως στο εξεταζόμενο πανελλαδικά μάθημα των αρχαίων ελληνικών. Στα μαθήματα φροντίζω να παρέχω δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό που προέκυψε ύστερα από προσωπικό μόχθο και φροντίζει να διευκολύνει τον μαθητή στην κατανόηση της γνώσης, να κεντρίσει την προσοχή του και να επιστρατεύσει την μνήμη του!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το προτέρημά μου ως εκπαιδευτικός είναι ότι έχω έρθει σε επαφή με όλων των επιπέδων μαθητές/ -τριες, αλλά και με ενηλίκους και γνωρίζω πώς να προσαρμόζω το μάθημα και το εμπλουτισμένο με εικόνες, σχεδιαγράμματα και ασκήσεις εκπαιδευτικό-διδακτικό υλικό στις ανάγκες τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

4 χρόνια

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είμαι άτομο που κατέβαλα προσωπικό μόχθο, αρχής γενομένης από το γυμνάσιο, προκειμένου ανταπεξέλθω στις μαθησιακές υποχρεώσεις και να έχω καλύτερη επίδοση και πέρα από το ότι επέτυχα τους επαγγελματικούς μου στόχους (πτυχίο και μεταπτυχιακό στον κλάδο που επέλεξα), κατάφερα όχι μόνο να αγαπήσω τη γνώση και τη διαδικασία κατάκτησής της, αλλά και να προσδοκώ να μεταδώσω αυτή την αγάπη και το μεράκι και στους υπόλοιπους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε ένας μαθητής/ η κάθε μία μαθήτρια αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα που απαιτεί ανεξαιρέτως την ιδιάζουσα προσοχή και αυτό το διαπιστώνει ο εκπαιδευτικός μονάχα όταν επικοινωνήσει ουσιαστικά μαζί του/ της και συναισθανθεί τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του/ της.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές