Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαυρίδης Δημήτρης

Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Αρχιτέκτων Μηχανικός 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Διπλωματούχος ΑΠΘ, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γραμμικού σχεδίου. Προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εξέταση τους στο ειδικό μάθημα του Γραμμικού Σχεδίου και την εισαγωγή τους σε σχολές Αρχιτεκτονικής και άλλα σχετικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσα από πολυάριθμα σχεδιαστικά project ως φοιτητής αλλά και ως εργαζόμενος αρχιτέκτονας, έχω κατανοήσει σε βάθος τις θεμελιώδεις αρχές του σχεδιασμού και έχω την ευχέρεια να τις επικοινωνήσω σε άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με το αντικείμενο αλλά και να το εξελίξουν. Έχοντας περάσει και ο ίδιος από τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ψυχοσύνθεση του υποψηφίου και γνωρίζω όλα τα απαραίτητα στάδια της προετοιμασίας του από την αρχή μέχρι και την στιγμή που θα κληθεί να εξεταστεί.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2018 έως και το 2021 εργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης σε τεχνικό γραφείο παρέχοντας γραμμικά σχέδια και αρχιτεκτονικές μελέτες, παράλληλα με τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Τον Ιούλιο του 2021 αποφοίτησα από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ με βαθμό διπλώματος Άριστα. Έχω διακριθεί σε Πανελλήνιο Φοιτητικό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό (β' βραβείο) με την πρόταση της ομάδας μου για την Ανάπλαση του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ασχολήθηκα εθελοντικά με την υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση εργασιών γραμμικού σχεδίου.

Το παρόν χρονικό διάστημα απασχολούμαι ως αρχιτέκτονας σε μελετητικό γραφείο με έδρα την Αθήνα. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στόχος των μαθημάτων είναι να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε μαθητή εξ' ολοκλήρου χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον ατομική μελέτη. Οι ώρες και ο ρυθμός διδασκαλίας προσαρμόζονται στην προσωπικότητα και την απόδοση του ενδιαφερόμενου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές