Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουνάτσα Αλεξάνδρα

Μουσική/ Aρμονία
Σύγχρονο τραγούδι
Πτυχία
Υπουργείο Πολιτισμού
Πτυχίο - Μουσική/ Aρμονία 2018
Υπουργείο Πολιτισμού
Πτυχίο - Σύγχρονο τραγούδι 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Καθηγήτρια φωνητικής με πολυετή εμπειρία στο τραγούδι και τη διδασκαλία.

Παραδίδω μαθήματα κατ' οίκον στον χώρο μου (Περιστέρι) καθώς και online.

  • Με σπουδές στο κλασσικό και σύγχρονο τραγούδι, πτυχίο Αρμονίας, μετεκπαίδευση στη μουσικοκινητική  αγωγή από το ΕΚΠΑ, μαθήματα τραγουδιού στη σχολή "Pineapple" στο Covent Garden του Λονδίνου και εκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία.
  • Πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού από το Εθνικό Ωδείο
  • Αν είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής, ηθοποιός, performer...Αν σε ενδιαφέρει το stage act, να διορθώσεις την άρθρωση σου, να χτίσεις μία σωστή φωνή, να βρεις την  φωνή σου.... Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω! 
  • Τα μαθήματα περιέχουν πλήθος ασκήσεων αναπνοής, φωνητικών καθώς και πλήθος ρεπερτορίου.
  • Παραδίδονται μαθήματα τραγουδιού K-POP.
  • Ως επιπλέον διατίθεται η εκμάθηση και η χρήση επαγγελματικού μικροφώνου.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πολλές φορές στη διδασκαλία της φωνητικής οι καθηγητές δεν έχουν την απαραίτητη προϋπηρεσία στο τραγουδι πάνω στη σκηνή. Τα 12 χρόνια που τραγουδάω επαγγελματικά σε γνωστό συγκρότημα της Ελλάδας σε συνδιασμό με τις αναρίθμητες ζωντανές εμφανίσεις που έχω κάνει, η εμπειρία της ηχογράφησης σε στούντιο και της αντοχής με 2 ή 3 ώρες συνεχόμενου performance, αλλά και οι σπουδές στο κλασσικό και σύγχρονο τραγούδι είναι ένας συνδυασμός για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το τραγούδι. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Καθηγήτρια Φωνητικής σε Ωδεία σε Καλλιθέα και Περιστέρι με εμπειρία χρόνων στη διδασκαλία. Διδάσκω στο ιδιωτικό σχολείο "Εκπαιδευτήρια Δούκας" στο Μαρούσι.

Ήρθε η στιγμή να μάθεις κάθε πτυχή της φωνής σου. Να την προστατεύσεις, να την εξελίξεις, να την αναγνωρίσεις. Στα μαθήματα εφαρμόζονται τεχνικές που ταιριάζουν στον εκάστοτε μαθητή, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

12 χρόνια εμπειρία στο επαγγελματικό τραγούδι, 3 ολοκληρωμένους δίσκους (ο ένας με τον Στέφανο Κορκολή) και πολυάριθμα singles στο ενεργητικό μου, συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και συνθέτες.

Αυτή την περίοδο πέραν της διδασκαλίας τραγουδάω στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στο Nox

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί μέσα από τη διδασκαλία διευρύνω κι εγώ τις γνώσεις μου, πέρα από το να τις μεταλαμπαδεύω σε ανθρώπους που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική όπως εγώ.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με την πρώτη ακρόαση και με συζήτηση. Θα αναλύσουμε τον στόχο που έχει κάθε μαθητής, τις προσωπικές του προτιμήσεις πάνω στη μουσική και το τραγούδι και θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό δρόμο να λειτουργήσει πιο οφέλιμα το μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

7 Κριτικές

Εξαιρετικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Το μάθημα είναι μεθοδικό και λεπτομερές. Μου αρέσει που μας αντιμετωπίζει σαν τραγουδιστές και όχι μόνο σαν μαθητές γιατί και η ίδια είναι εν ενεργεία τραγουδίστρια.

Δεμερτζιόγλου Μαρίνα
07.02.2024

Είμαι ενθουσιασμένη με την Αλεξάνδρα! Οι γνώσεις της και οι μέθοδοι της μου ξεκλείδωσαν έπιτελους τη φωνή. Ανθρώπινη και οργανωμένη! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σοφία
07.02.2024

Η Αλεξάνδρα είναι εξαιρετική δασκάλα. Έχει μεταδοτικότητα, υπομονή, ενέργεια, είναι άψογη επαγγελματίας! Είναι γνώστης του αντικειμένου της. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

Χριστίνα Χελμη
22.01.2023