Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στραβοδήμου Αμαλία

Φιλόλογος
Φιλόλογος
Παγκράτι
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2021
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2021
Στραβοδήμου Αμαλία
- 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Στραβοδήμου Αμαλία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε φιλολογικά μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων υπό συνεννόηση καθώς, υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων εξ αποστάσεως. Διατίθεται διδακτικό υλικό/ασκήσεις/διαγωνίσματα. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Περιοχή Αθήνα κέντρο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περαιτέρω μέσω της φόρμας του σάιτ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εμπειρία συμβάλλει στην επιλογή καθηγητών στο εν λόγω αντικείμενο. Εστιάζω στο επιστημονικό αντικείμενο το οποίο ειδικεύομαι καθώς είναι αδύνατο ένας φιλόλογος να μπορέσει να καλύψει όλο το φάσμα του επιστημονικού αντικειμένου της φιλολογίας. Επομένως, η εκπαίδευση μου είναι κατάλληλη για να μεταλαμπαδεύει σε μαθητές δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης τις απαραίτητες αλλά και επιπρόσθετες γνώσεις. Η εργασία ενός εκπαιδευτικού δεν αφορά μόνο την εργασία κατά την ώρα της διδασκαλίας, γιατί η διδασκαλία είναι αποτέλεσμα της ήδη υπάρχουσας προσπάθειας του εκάστοτε καθηγητή. Ωστόσο, η προετοιμασία για τις ώρες των μαθημάτων απαιτεί χρόνο, έρευνα και εξάσκηση. Το υλικό των μαθημάτων, καθώς οι σημειώσεις ,οι ασκήσεις, τα τεστ και διαγωνίσματα θα διοργανώνονται από εμένα με μεθοδικότητα και προσήλωση στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή. Η συνεργασία και συνεννόηση με τους γονείς θα συνοδεύει την προσπάθεια καθηγητή και μαθητή και θεωρείται σημαντική προϋπόθεση εξίσου. Έπειτα το αποτέλεσμα που θα επιφέρουμε (μαθητής- καθηγητής) θα είναι το επιθυμητό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία σε φροντιστήριο και ιδιαίτερων μαθημάτων εξ αποστάσεως και δια ζώσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού αρχικά, είναι ένα επάγγελμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνθρωπο και επομένως, είναι εργασία ανθρωπιστικού περιεχομένου. Η επιλογή της εργασίας αυτής προέκυψε από το ενδιαφέρον μου (πρακτικό και θεωρητικό) για τον άνθρωπο και πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά που αποτελούν μέρος της κοινωνίας μας. Ωστόσο, η γνώση είναι το απαραίτητο εφόδιο για την πορεία της ζωής και θεωρώ καθήκον κάθε εκπαιδευτικού να το υποδεικνύει αυτό σε κάθε έλλογο ον. Η αγάπη για την γνώση και η αγάπη για τον συνάνθρωπο κατ'ουσίαν είναι τα κίνητρα μου και οι στόχοι για την επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Μέλημα και στόχος είναι η κατανόηση των παιδιών για την σημαντικότητα της μετάδοσης των γνώσεων με έγκυρα επιχειρήματα και τρόπους προσέλκυσης αυτών σε γνωσιακά αντικείμενα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, όταν λαμβάνεις ευθύνη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, εκείνο που θεωρείτο ως βασική προϋπόθεση είναι η κατανόηση του καθηγητή στο επίπεδο που βρίσκεται ο μαθητής με σκοπό την έναρξη της διδασκαλίας. Επόμενως, η πρώτη επαφή ενός καθηγητή-  μαθητή έγκειται στην εξέταση του μαθητή μέσω τεστ/διαγωνίσματων που αφορούν ήδη γνώσεις που θεωρούνται υφιστάμενες και έπειτα αναγνώριση του καθηγητή των ελλείψεων που έχει ο εκάστοτε μαθητής. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται η κατανόηση του καθηγητή και από εκεί ξεκινάει η προσπάθεια του για την μετάδοση γνώσεων. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές