Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λυγάκη Φίλια

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Αγγλικών σε μαθητές όλων των επίπεδων και ηλικιών από από υποψήφια διδακτορικού νομικής σε Βρετανικό πανεπιστήμιο με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία. 

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων IB σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αγγλική Λογοτεχνία, Ιστορία και Theory of Knowledge.


Παροχή υπηρεσιών επιμέλειας, μετάφρασης, απομαγνητοφώνησης και δακτυλογράφησης, σε Ελληνικά και Αγγλικά, κειμένων σχολικού και πανεπιστημιακού επιπέδου.
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό για δέκα χρόνια και έχοντας παρακολουθήσει όλη την τριτοβάθμια εκπαίδευση στα Αγγλικά, έχω ένα εξαιρετικό επίπεδο ομιλίας και γραφής Αγγλικών. Έχοντας δουλέψει ως δασκάλα Αγγλικών με παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και σε ενήλικες πανεπιστημιακού επιπέδου, μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες οποιουδήποτε μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου. Επίσης έχω πού όρεξη και πάθος για διδασκαλία, και τα Αγγλικά ως γλώσσα, που θα ήθελα να μεταδώσω και στους μαθητές μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής επαγγελματική εμπειρία σε μαθήματα Αγγλικών κατ' οίκον καθώς και σε μαθήματα IB. Επαγγελματική εμπειρία σε μεταφράσεις Αγγλικών και Ελληνικών. Εμπείρια σε πανεπιστημιακό επίπεδο σε διόρθωση κα επιμέλεια κειμένων στα Αγγλικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά θα γίνει μια κουβέντα με τον μαθητή ή τη μαθήτρια, και με τους γονείς/κηδεμόνες σε περίπτωση που χρειάζεται, για να επικοινωνηθεί το επίπεδο, οι ανάγκες και οι στόχοι. Με αυτόν ον τρόπο θα βγει ένα πλάνο μαθημάτων το οποίο θα βρίσκετε επί αναθεώρηση κατά την διάρκεια τον μαθημάτων.  

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές