Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντωνίου Βασίλειος

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

​​Βασίλειος Αντωνίου

Μαθήματα μαθηματικών παραδίδονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από πτυχιούχο του τμήματος μαθηματικών του ΑΠΘ με βαθμό 8,32/10. Οι τιμές είναι 13 ευρώ την ώρα και 20 το δίωρο. Παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό.

Δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων κατ΄οίκον στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το πάθος μου για τα μαθηματικά είναι αυτό που με ξεχωρίζει. Θέλω να μεταδώσω στους μαθητές αυτή την φλόγα για τα μαθηματικά. Να μην βλέπουν τα μαθηματικά σαν μία αγγαρεία αλλά σαν ένα παιχνίδι. Ακόμη, η συνέπεια καθώς και η αφοσίωση μου στην πρόοδο και στην επίλυση κάθε απορίας που έχει ο μαθητής είναι από τα δυνατά μου σημεία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 6 χρόνια εμπειρίας, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, έχοντας καταφέρει να εμπνεύσω τα παιδιά να δουν τα μαθηματικά με μία διαφορετική οπτική.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι οι μαθητές να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των μαθηματικών. Όταν γίνει αυτό οι μαθητές θα βλέπουν τις ασκήσεις σαν μία περιπέτεια και όχι σαν μία υποχρέωση. Στόχος μου είναι όχι απλά ο μαθητής να ανταπεξέλθει στα μαθήματα του αλλά να αποκτήσει μαθηματική αντίληψη έτσι ώστε με ελάχιστη βοήθεια πλέον να μπορεί να λύνει τις ασκήσεις του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αυτό θα το καταλάβω από τα πρώτα κιόλας μαθήματα από την εμπειρία και την αντίληψη που έχω και θα εστιάσω στο να καλυφθούν τα κένα που έχει ο μαθητής.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές