Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιασσά Αρετή

Κορυδαλλός
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Γιασσά Αρετή και είμαι δευτεροετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια Νευροβιολογίας στο Athens International Master's Programme in Neurosciences του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησα από το Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, έχοντας εκπονήσει την πτυχιακή μου εργασία στο Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότερα στο εργαστήριο Βιολογικής Χημείας. Η πρακτική μου άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, ενώ αργότερα εκπόνησα τη δεύτερη και αγγλόφωνη πρακτική άσκηση στο Centre for Regenerative Medicine, University of Edinburgh. Στο παρόν, βρίσκομαι στο στάδιο εκπόνησης διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας στο Εργαστήριο Αναπτυξιακής Νευροβιολογίας του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, ενώ παράλληλα παρακολουθώ αγγλόφωνο σεμινάριο μετεκπαίδευσης με τίτλο "Stem Cells & Regenerative Medicine". Τέλος, είμαι εκπαιδεύτρια Βιολογίας στο Numerade, μία ιστοσελίδα όπου αναρτάται εκπαιδευτικό υλικό στα αγγλικά και απαντά σε ερωτήσεις βιβλίων και βοηθημάτων παγκοσμίως. 

Υπό αυτό το πρίσμα, παραδίδω μαθήματα Βιολογίας, Χημείας και Φυσικής σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, προτιμητέο διά ζώσης αλλά και online. Τα μαθήματα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν και στην Αγγλική Γλώσσα. Έχω άριστη γνώση  διαδικτυακών εργαλείων όπως είναι το Skype, το Zoom και το Webex.

Απώτερος σκοπός μου είναι όχι μόνο να εκπαιδεύσω τον/την μαθητή/τρια πάνω στα μαθήματα αυτά, αλλά και να τον/την κάνω να αγαπήσει τις θετικές επιστήμες όπως εγώ! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όπως φαίνεται και από το σύντομο βιογραφικό μου, η όρεξή μου για συνεχή μάθηση είναι μεγάλη. Ανυπομονώ να μεταδώσω αυτή την όρεξη σε μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας καθώς και να τους προκαλέσω το ενδιαφέρον για κάθε είδους ερωτήματα. Στόχος μου δεν είναι να μεταφέρω "μασημένη" γνώση, αλλά να κατευθύνω κάθε παιδί προσωπικά ώστε να διαβάσει και να καταλάβει εις βάθος τις Θετικές Επιστήμες. 

Επαγγελματική Εμπειρία

-Online Numerade Educator 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές