Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουμουνδούρου Παναγιώτα

Πετρούπολη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Βοηθάω στη μελέτη των μαθημάτων και παρέχω υλικό (προσωπικές σημειώσεις - φροντιστηριακές σημειώσεις) για την πλήρη κατανόηση βασικών εννοιών του μαθήματος, αλλά και για επιπλέον εξάσκηση του μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή εστιάζοντας στις δυσκολίες του. Προσπαθώ να τονώσω το ενδιαφέρον του απέναντι στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών και να τον ενισχύσω με κάθε τρόπο προκειμένου βελτιωθεί. Στόχος είναι μέσα από τη οργανωμένη μελέτη και τη συστηματική επαφή του μαθητή με το αντικείμενο, να σημειώνεται διαρκώς πρόοδος. Η επικοινωνία με το μαθητή είναι άμεση, προκειμένου να διασφαλιστεί μιας άριστης συνεργασίας. Στα πλαίσια ενός ευχάριστου κλίματος όλα μπορούν να επιτευχθούν!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πενταετή εμπειρία παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα, εργάζομαι σε κέντρο μελέτης, ενώ έχω συνεργαστεί αποτελεσματικά με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θεωρώ τη διδασκαλία μία πολύ δημιουργική διαδικασία. Ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός, οπότε το μάθημα προσαρμόζεται και επικεντρώνεται στις αδυναμίες του καθενός. Συνεπώς, μέσα από το μάθημα γνωρίζεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί και αντιλαμβάνεται τις έννοιες, βρίσκεσαι στο πλευρό του σε κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσει, τον κατευθεύνεις με τον καταλληλότερο και πιο αποδοτικό τρόπο και τον βοηθάς να τις αντιμετωπίσει. Φυσικά, πολύ σημαντικό είναι να ενθαρρύνεις τον μαθητή και να αποτελείς το άτομο που θα τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο που θα θέσει!

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές