Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Gravari Vasia

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ψάχνεις μια έμπειρη καθηγήτρια με μητρική γλώσσα τα γερμανικά για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις γλωσσικές σου δεξιότητες; Μην ψάχνεις παραπέρα! Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις τους στόχους σου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ως φυσική ομιλήτρια (native speaker), έχω έμφυτη κατανόηση της γλώσσας και των αποχρώσεών της και δίνω μεγάλη έμφαση στη σωστή προφορά. Τα μαθήματά μου είναι ελκυστικά και καθηλωτικά, σχεδιασμένα να σε βοηθήσουν όχι μόνο να μάθεις γερμανικά αλλά και να κατανοήσεις τον πολιτισμό και τους ανθρώπους που τα μιλούν.

Με την εκτεταμένη εμπειρία μου στη διδασκαλία γερμανικών σε μαθητές όλων των επιπέδων, είμαι σίγουρη ότι μπορώ να σε βοηθήσω να βελτιώσεις τις γλωσσικές σου δεξιότητες και να πετύχεις ευχέρεια. Γιατί λοιπόν να περιμένεις; Ας αρχίσουμε να μαθαίνουμε μαζί!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προτιμήστε να με επιλέξετε ως καθηγήτρια Γερμανικών γιατί είμαι φυσική ομιλήτρια και έμπειρη καθηγήτρια που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία εκμάθησης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκτός από την εμπειρία μου ως καθηγήτρια Γερμανικών, έχω εργαστεί επίσης ως αναλύτρια ποιότητας για 3 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανέπτυξα μια βαθιά κατανόηση του τι χρειάζεται για να παραδώσω εργασία υψηλής ποιότητας και να παρέχω άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Στο ρόλο μου ως αναλύτρια ποιότητας, ήμουν υπεύθυνη για την παρακολούθηση και την ανάλυση της απόδοσης των υπαλλήλων εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να διασφαλίσω ότι πληρούσαν τα υψηλότερα πρότυπα. Τους παρείχα feedback και καθοδήγηση για να τους βοηθήσω να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και συνεργάστηκα στενά με τη διοίκηση για την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων προτύπων ποιότητας.

Η εμπειρία μου ως αναλύτρια ποιότητας μου έδωσε μια ιδιαίτερη ικανότητα για τη λεπτομέρεια και την ικανότητα να εντοπίζω τομείς στους οποίους μπορούν να γίνουν βελτιώσεις. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλο βαθμό στην εργασία μου ως καθηγήτρια Γερμανικών, καθώς είμαι σε θέση να εντοπίζω γρήγορα τους τομείς στους οποίους οι μαθητές μου μπορεί να χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη ή καθοδήγηση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές