Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσαουσάκη Ζωή

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Τα Αγγλικά μπορούν να είναι διασκεδαστικά και δική μου προτεραιότητα είναι η επικοινωνία! Έχω μεταπτυχιακό από το University of Central Lancashire, UK - Publishing MA και Πτυχίο από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Διδάσκω Αγγλικά εδώ και 7 χρόνια και το λατρεύω όταν οι μαθητές (-τριες κλπ) μπορούν κάνοντας μαθήματα να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά τους στόχους τους. Επίσης έχω εργαστεί σαν επιμελήτρια διδακτικών βιβλίων Αγγλικών για περίπου 2 χρόνια.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ευέλικτη, επικοινωνιακή και pro-active, δηλαδή λειτουργώ βάσει προγράμματος για να αντιμετωπίσω εγκαίρως προβλήματα. Πιστεύω πως το μάθημα μπορεί να γίνει διασκεδαστικό και εστιάζω στις ανάγκες του κάθε μαθητή δημιουργώντας ένα προσωποποιημένο πλάνο. Έχω 100% θετικό feedback από τα μαθήματά μου μέχρι στιγμής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω κάνει πρακτική στο Δημοτικό του Ανατόλια και έχω διδάξει σε γνωστό φροντιστήριο της Καλαμαριάς, στην Θεσσαλονίκη. Κάνω ιδιαίτερα εδώ και 7 χρόνια, κυρίως σε ενήλικες - όλα τα επίπεδα και προετοιμασία για πιστοποιητικά.Δουλεύω πολύ επικοινωνιακά και με ενδιαφέρει οι μαθητές (μαθήτριες και όλα τα φύλα) να αναπτύσσουν την παραγωγή λόγου. Έχω εργαστεί σαν επιμελήτρια διδακτικών βιβλίων Αγγλικών για περίπου 2 χρόνια, όπου ήρθα σε επαφή με πολύ και διαφοροποιημένο υλικό.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία, σαν ένα μοίρασμα γνώσης, μου ταιριάζει γιατί βοηθώ παιδιά και ενήλικες να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν κάποιες πτυχές τις πραγματικότητας μέσα από την Αγγλική Γλώσσα, την οποία αγαπώ από παιδί.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά δίνω γραπτό τεστ για τα μεγαλύτερα επίπεδα, ή κάποιες ασκήσεις στα μικρότερα και διαβλέπω και τα 4 integrated skills - κατανόηση κειμένου και προφορικού λόγου, παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εκεί φαίνονται τα δυνατά σημεία και οι ελλείψεις. Επίσης ρωτώ τι ενδιαφέρει το άτομο, τι του αρέσει να μαθαίνει και αν μαθαίνει περισσότερο ακουστικά, οπτικά, διαδραστικά και λοιπά. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η Ζωή είναι μια άψογα καταρτισμένη καθηγητρία με αγάπη και όρεξη να σου μεταδώσει όλες τις γνώσεις της. Το μάθημα είναι ευχάριστο και προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες του μαθητή. Μαθοδική και οργανωτική. Αντιλαμβάνεται απόλυτα τις ανάγκες του κάθε μαθητή και σε κατευθύνει ανάλογα. Πολύ καλή καθηγήτρια αλλά κυρίως πολύ όμορφος ανθρώπος που φροντίζει να ειναι δίπλα στους μαθητές του. 

Α. Αφροδίτη
11.08.2023