Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσαρούχας Κυριάκος

Πεύκη, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα, Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολείο (θεωρητικής κυρίως φύσεως μετά το δημοτικό), Θεωρητικών Αντικειμένων, της Αγγλικής Γλώσσας και της Ελληνικής Γλώσσας ως ξένη γλώσσα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πέραν του γεγονότος ότι είμαι δίγλωσσος και τόσο η Αγγλική όσο και η Ελληνική γλώσσα είναι οι μητρικές μου, είμαι και κάτοχος του Proficiency του Cambridge και σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία στο Ε.Κ.Π.Α . Είμαι αριστούχος του Αρσακείου Σχολείου του Ψυχικού και εισαχθείς στο πανεπιστημιακό μου τμήμα σαρακοστός εκ των διακοσίων δώδεκα του έτους μου. Τρέφω μια αγάπη για τον πολιτισμό και την γνώση, μια αγάπη την οποία εύχομαι να σας μεταδώσω.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω μακροχρόνια εμπειρία στην μετάφραση κειμένων από την Αγγλική στην Ελληνική, και δουλεύω με μαθητές κάθε ηλικίας και σε διαφορετικά πεδία του επιστητού τα τελευταία δύο χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρο μου και ο βασικός λόγος για τον οποίον διδάσκω είναι ότι θέλω να κάνω την γνώση όσο πιο απλή και προσβάσιμη γίνεται. Στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω οποιονδήποτε θέλει πραγματικά να μάθει, με τους τρόπους που μπορώ, και να εξοπλίσω τους μαθητές μου, αφενός με έναν επιστημονικό και ελεύθερο τρόπο σκέψης και αφετέρου με αγάπη και δίψα για την γνώση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αυτό που κάνει τον καλό καθηγητή είναι, εντοπίζοντας τις μαθησιακές και εκπαιδευτικές ανάγκες και διαφορετικότητες που έχει ο μαθητής απέναντι του, να τον βοηθήσει κατά τον τρόπο που χρειάζεται. Επιπρόσθετα πρέπει να μπορεί να τον κινητοποιεί και να κάνει το μάθημα για εκείνον όσο πιο εύκολο και προσιτό γίνεται. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή ξεδιπλώνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων, που είναι αναγνωριστικά, καθώς δεν μαθαίνουν όλοι οι μαθητές με τον ίδιο τρόπο. Ανάλογα, σε πρώτο επίπεδο, με το μάθημα, και σε δεύτερο, με την προσωπικότητα, τους στόχους τις ανάγκες του κάθε μαθητή ακολουθούνται διαφορετικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και διαδικασίες.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές