Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζουμπουλίδου Τζωρτζίνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
  • Ως φοιτητρια του Βιολογικού στο Πανεπιστήμιο Πατρών, παραδίδω μαθήματα Βιολογίας, Χημείας Μαθηματικών και Φυσικής σε παιδιά γυμνασίου.
  • Επιπλέον, παραδίδω μαθήματα γαλλικών ως κάτοχος πτυχίου C1, με πολυετή εμπειρία στη γαλλική γλώσσα ενώ εχω συμμετάσχει σε γαλλόφωνα θεατρικά έργα στο γαλλικό ινστιτούτο καθως και σε παρόμοια δρώμενα, σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου καθώς και αναλαμβάνω μαθήματα για εξετάσεις Α1 και Α2.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ευέλικτο πρόγραμμα ανάλογα με τις αναγκες του μαθητή ολες τις μερες της εβδομαδας. Βαθιά γνώση και κατανόηση όλως των μαθημάτων καθώς και εξαιρετική γνώση των Γαλλικών, με κέφι και όρεξη για την διδαχή των μαθημάτων. Με διαδραστικά τεστ ώστε να γίνει πλήρη κατανόηση του μαθήματος. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα δυο χρόνια τώρα σε παιδιά διαφόρων ηλικιών, διαφόρων επιπέδων και ξέρω να προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του μαθητή. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επιθυμώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου στο αντικείμενο σε κάθε παιδί καθώς και να βοηθήσω σε οποία δυσκολία υπάρχει και αντιμετωπίζει κάθε μαθητής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αναγνωριστικό τεστ στο πρωτο μαθημα για να καταλάβω το επίπεδο του μαθητή. Γρήγορη κάλυψη κενών έτσι ώστε να προσαρμοστεί το παιδί στο επίπεδο της τάξης. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Πολυ καλό μάθημα. Καλές σημειώσεις. Φιλική με τον μαθητή και δημιουργεί ωραιο κλίμα. 

Κουτροβελη Κατερίνα
20.03.2024