ΟΛΙΒΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγήτρια με εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας (δυνατότητα και μαθημάτων μέσω skype) σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε φοιτητές ΤΕΙ ή ΕΑΠ.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Είμαι ένα άτομο δραστήριο, με διάθεση να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου συνεχώς και ενημερώνομαι για τις νέες μεθόδους διδασκαλίας. Έχω μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και είναι ένα αντικείμενο στο οποίο έχω αφιερώσει όλο μου τον εαυτό. Οι μαθητές μου πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το άτομό μου αλλά και για τη βοήθεια που τους έχω προσφέρει.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω εργαστεί σε 3 φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στα μαθήματα Χημείας, Βιολογίας και Φυσικής. Έχω εργαστεί σε ιδιωτικό σχολείο ως αναπληρώτρια καθηγήτρια και έχω αναλάβει και την ενισχυτική διδασκαλία. Επίσης έχω εργαστεί σε ΙΙΕΚ ως καθηγήτρια μαθημάτων Χημείας σε διάφορους κλάδους και έχω αναλάβει τη συγγραφή των απαραίτητων συγγραμάτων. Τέλος, αυτό το διάστημμα απασχολούμαι σε ένα διαδικτυακό φροντιστήριο όπου έχω αναλάβει πλήρως το μάθημα Οργανικής Χημείας για το ΕΑΠ. Στο φροντιστήριο αυτό πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype, λύνω τα θέματα των δοσμένων εργασιών και δημιουργώ βιντεομαθήματα βοηθητικά για την κάλυψη της ύλης.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 12ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

ΟΛΙΒΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΟΛΙΒΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;