Παναγιώτα Μανωλάκου

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Μαθήματα Ισπανικών από πτυχιούχο Ισπανικής Φιλολογίας με σπουδές στη Μαδρίτη, πολυετή εμπειρία και βαθμολογήτρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Προετοιμασία για όλα τα διπλώματα και για πανεπιστημιακές εργασίες.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Για να μάθει ευχάριστα και σωστά την γλώσσα που θα τον φέρει σε επαφή με τον Ισπανόφωνο πολιτισμό και θα του παρέχει το πιο ισχυρό
επικοινωνιακά διεθνές διαβατήριο. Ασχολούμαι 25 χρόνια με την διδαχή της γλώσσας και οι σπουδές μου στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία έχουν διευρύνει τις εκπαιδευτικές μου δεξιότητες. Προσαρμόζομαι με ενσυναίσθηση στις ανάγκες του μαθητή. Η εκμάθηση της γλώσσας συντελείται μέσα από την ανθρώπινη εκπαιδευτική σχέση. Θεωρώ ότι στο μάθημα μεταφέρω τα συναισθήματα που με συνδέουν με την Ισπανόφωνη κουλτούρα καθώς επίσης και τις εμπειρίες μου από την πενταετή παραμονή μου στην Ισπανία και τα συνεχή ταξίδια μου στην Λατινική Αμερική.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Τα τελευταία 25 χρόνια παραδίδω κυρίως ιδιαίτερα μαθήματα. Εχω εργαστεί σε αρκετά φροντιστήρια και συνεργαστεί για 4 χρόνια με την Ισπανική Tράπεζα UCI. Είμαι εξετάστρια προφορικού λόγου και βαθμολογήτρια γραπτών στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Ονοματεπώνυμο: 

Παναγιώτα Μανωλάκου

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;