Παναγιώτης Κιρκενίδης

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Ιδιωτική Σχολή στην Ελλάδα

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδω μαθήματα κλασικής,ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας σε αρχάριους και προχωρημένους μαθητές όλων των ηλικιών στην Καλλιθέα,στο Μοσχάτο,στην Ν.Σμύρνη,στο Π.Φάληρο και στις γύρω περιοχές από την Καλλιθέα.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Έχω πάρει Δίπλωμα στη κλασική κιθάρα με βαθμό Άριστα Παμψηφεί(10)-Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού με καθηγητή τον διεθνούς φήμης σολίστ Κώστα Κοτσιώλη. Έχω φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της κλασικής κιθάρας με τον ίδιο καθηγητή.Έχω παρακολουθήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με τον Γιώργο Αργυρόπουλο και έχω πάρει το Assosiate Diploma(Teaching Diploma) με βαθμό DISTINCTION-ΑΡΙΣΤΑ(94,5/100) στην ηλεκτρική κιθάρα από το London College Of Music(University Of West London).Έχω πολυετή πείρα σε εμφανίσεις με μουσικά σύνολα με την κλασική και την ηλεκτρική κιθάρα.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Παραδίδω μαθήματα κλασικής, ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας στο
Δημοτικό Ωδείο της Καλλιθέας από τον Οκτώβριο του 2000 εώς και σήμερα και στο Ωδείο Σύγχρονη Άποψη του Μάκη Μέρλου στο Νέο Κόσμο από τον Σεπτέμβριο του 2007 εώς και σήμερα.
Έχω συνεργαστεί ως καθηγητής κιθάρας με το 10ο Δημοτικό Σχολειό Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο πλαίσιο της εθελοντικής συνεισφοράς και παροχής υπηρεσιών από τον Δεκέμβριο του 2013 εώς και σήμερα,με το Θουκυδίδειο Ωδείο από τον Ιανουάριο του 2005 εώς και τον Ιούνιο του 2009 και με το Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά στα προπαρασκευαστικά μαθήματα κλασικής κιθάρας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Δραπετσώνας από τον Ιανουάριο του 2004 εώς και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 15ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Ονοματεπώνυμο: 

Παναγιώτης Κιρκενίδης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παναγιώτης Κιρκενίδης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;