Παρασκευή Καραγιαννάκη

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 50 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Είμαι κάτοχος άδειας διδασκαλίας Αγγλικών από το 1990 και μεταπτυχιακού “Diploma of English Studies from University of Cambridge”. Διδάσκω Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία (STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET, ΕCCE, FCE, Cambridge & Michigan Proficiency,TOEIC, IELTS, TOEFL και κρατικού πτυχίου).

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Στόχος μου είναι τα παιδιά εκτός από το να γράφουν και να διαβάζουν, να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα. Τα μαθήματα θα συνοδεύονται από δωρεάν extra υλικό, όπως φωτοτυπίες, cds, newspapers and novels. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται βοήθεια για τα μαθήματα του ελληνικού σχολείου στους μαθητές των μικρότερων επιπέδων.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της ύλης μιας χρονιάς, με εντατικά μαθήματα (και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού), σε 4 μήνες.
Όσον αφορά τους ενήλικες, προσαρμόζω τον τρόπο διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν, ώστε να πετύχουν το στόχο τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή από 12Ε και διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Διαθέτω πολυετή πείρα - άνω των 20 ετών - σε φροντιστηριακή εκπαίδευση, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα, με πολλές επιτυχίες μαθητών μου σε πτυχία.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Παρασκευή Καραγιαννάκη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παρασκευή Καραγιαννάκη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;