Σωτηροπούλου Καλλιόπη

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Έμπειρη φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην ειδική αγωγή από το πανεπιστήμιο Αθηνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα (αρχαία ελληνικά, αρχαία ελληνική λογοτεχνία από μετάφραση, νεοελληνική γλώσσα και έκφραση-έκθεση, νεοελληνική λογοτεχνία-κείμενα, ιστορία, λατινικά). Προετοιμασία και για πανελλαδικές εξετάσεις. Τιμές λογικές και συζητήσιμες.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Διαθέτω εξαιρετικές συστάσεις από όλους τους πρώην και νυν μαθητές μου. Η εμπειρία των 14, πλέον, χρόνων μου στο αντικείμενο και η διαρκής επιθυμία μου να ανανεώνω τις σημειώσεις μου και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενό μου. Οι εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών μου, αλλά και η θετική προσέγγιση του σχολείου από τους μαθητές μου με μαθησιακά προβλήματα, καθώς αντιμετωπίζουμε από κοινού και με αυτοπεποίθηση το σχολικό περιβάλλον. Η αγαστή συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς των μαθητών μου.
Διαθέτω οργανωμένες σημειώσεις, τις οποίες προσαρμόζω κατά περίπτωση και με βάση τις επιθυμίες και το επίπεδο των μαθητών μου, καθώς δεν πιστεύω στην άκριτη παροχή και συσσώρευση φωτοτυπιών.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

14 χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήρια. Μεγάλη εμπειρία σε προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα και ειδικά στην Ν.Γλώσσα-Έκθεση καθώς και ιδιαίτερη σπουδή και προϋπηρεσία σε περιπτώσεις μαθητών με ιδιαίτερα μαθησιακά ζητήματα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Σωτηροπούλου Καλλιόπη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;