Σπυριδούλα Μ.

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών και Αγγλικών για όλα τα επίπεδα. Τιμές προσιτές.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Εκτός από την επαγγελματική μου πείρα και κατάρτιση θεωρώ ότι κατέχω μια ολοκληρωμένη εικόνα της γλώσσας και κουλτούρας των 2 χωρών (Αγγλίας και Ισπανίας) αφού έζησα συνολικά 13 χρόνια εκεί. Τα μαθήματα μου περιλαμβάνουν πάντα ευχάριστες δραστηριότητες, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, για καλύτερη εμπέδωση της γραμματικής και του λεξιλογίου. Επιπλέον διατηρώ την επαφή μου με τις γλώσσες και τα δρώμενα των χώρων τόσο από τα μέσα ενημέρωσης αλλά κυρίως από τους φίλους μου και τα συχνά ταξίδια μου εκεί. Μεγαλώνω τα 2 μου παιδιά δίγλωσσα μιλώντας τους μόνο Ισπανικά, δεδομένου ότι είμαι πολύ ενημερωμένη στο θέμα της διγλωσσίας. Ακολουθώ κατά βάση την ίδια τεχνική στους μαθητές μου, δηλαδή προτιμώ την μέγιστη έκθεση του μαθητή στην γλώσσα μιλώντας την συνέχεια στο μάθημα αλλά και δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για το πως ο ίδιος μπορεί να έχει μέγιστη επαφή χωρίς πάντα αυτό να περιλαμβάνει μελέτη. Γνωρίζω άριστα τις μεθόδους μελέτης για την απόκτηση πτυχίων και τον βέλτιστο τρόπο εξάσκησης για την προετοιμασία του μαθητή.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω δουλέψει σε φροντιστήρια παραδίδοντας μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών από το 2001. Ανέλαβα διάφορα επίπεδα από ΑJunior μέχρι Proficiency στα Αγγλικά και αντίστοιχα από Inicial μέχρι Superior στα Ισπανικά. Δούλευα ως καθηγήτρια Ισπανικών σε δημόσιο σχολείο στο Haywards Heath της Αγγλίας, σε ηλικίες από 11 εώς 15 ετών από το 2007 εώς το 2009 οπότε και ξαναγύρισα στην Ελλάδα και δούλεψα σε φροντιστήριο και μετέπειτα παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα. Έχω σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο (με πρακτική εξάσκηση στην Ισπανία) τόσο το προπτυχιακό μου όσο και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο σπουδών ο οποίος ήταν Σπουδές στην Εκπαίδευση με ειδικότητα τις Ξένες Γλώσσες.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Ονοματεπώνυμο: 

Σπυριδούλα Μ.

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;