Σταύρος Στάγκος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ονομάζομαι Σταύρος Στάγκος και είμαι βιολόγος - χημικός. Η αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι η διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές.

Η βιολογία απασχολεί τους μαθητές κυρίως στην Γ Λυκείου, όπου εμφανίζεται με δύο μαθήματα: "Βιολογία Προσανατολισμού" και "Βιολογία Γενικής Παιδείας". Η χημεία αντίθετα εμφανίζεται ως ένα μάθημα της "Χημεία Προσανατολισμού"

"Βιολογία Προσανατολισμού": Το μάθημα βαρύτητας των Επιστημών Υγείας. Ένα μάθημα με εκτεταμένη ορολογία άγνωστη μέχρι πρότινος στους μαθητές. Συνεπώς οι παρερμηνείες είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Δυστυχώς όσο και να διαβάσει ένας μαθητής, εάν δεν κατανοεί τί διαβάζει δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξει το άριστα. Οι ερωτήσεις θεωρίας που δεν είναι συνδυαστικές μπορούν να απαντηθούν με σχετική ευκολία, αλλά οι ασκήσεις καθώς και οι συνδυαστικές ερωτήσεις θα αποτελέσουν πρόβλημα για τον εξεταζόμενο.

"Βιολογία Γενικής Παιδείας": Μάθημα επιλογής, αναμφισβήτητα πιο απλό από τη Βιολογία Κατεύθυνσης. Ένα μάθημα χωρίς ιδιαίτερα κουραστική και άγνωστη ορολογία. Βεβαίως υπάρχουν αρκετά σημεία όπου χρειάζονται αποσαφήνιση. Επίσης απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις ασκήσεις.

"Χημεία Προσανατολισμού". Υποχρεωτικό μάθημα της Θετικής Κατεύθυνσης. Απαιτείται η λύση πολλών ασκήσεων και η εκμάθηση γρήγορων και έξυπνων τρόπων λύσεις. Με τη σωστή καθοδήγηση ο στόχος της αριστείας επιτυγχάνεται.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Άξονας της δουλειάς μου είναι οι μαθητές οι κατανοούν τί διαβάζουν. Σαν αποτέλεσμα το μάθημα γίνεται κάπως πιο ευχάριστο και αποκτούν την ικανότητα να μελετούν περισσότερο και με λιγότερο κόπο. Προφανώς παρέχονται σημειώσεις οι οποίες έχουν προκύψει μετά από την μελέτη όλων των εξωσχολικών βοηθημάτων που κυκλοφορούν. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όσον αφορά τη Βιολογία Προσανατολισμού ένας μαθητής λύνει περίπου ασκήσεις ενώ όσον αφορά τη Βιολογία Γενικής περίπου 200 ασκήσεις. Τελος η Χημεία απαιτεί περίπου 1200 ασκήσεις.
Τελικά η σωστή προετοιμασία οδηγεί στην επιτυχία των μαθητών.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Αποκλειστική μου απασχόληση τα τελευταία έξι χρόνια είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα σε γνωστά φροντιστήρια της πόλης.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 15ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Σταύρος Στάγκος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταύρος Στάγκος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;