Σταυρούλα Παπαδάκη

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Διδάσκω σε παιδιά και με τη σειρά τους με διδάσκουν και αυτά. Διδάσκω αρχαία και νέα ελληνική γλώσσα, έκθεση-παραγωγή λόγου, ιστορία , λογοτεχνία και κάθε μάθημα που έχει να κάνει με κατανόηση γραπτού λόγου. Βοηθώ τα παιδιά να μαθαίνουν να μελετούν μόνα τους , ώστε να αποκτήσουν μαθησιακή αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση κατ'επέκτασιν στη ζωή τους.Αγαπώ πολύ τα παιδιά και το δούναι και λαβείν της σχέσης καθηγητή-μαθητή. Θα χαρώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν όνειρα για τα παιδιά τους, ώστε να μπορέσω με τη σειρά μου , να συμβάλω στην πραγματοποίησή τους.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Είμαι άνθρωπος με εκπαίδευση και παιδεία. Προσπαθώ να εκπαιδεύομαι και να κρατώ επαφή με την επιστήμη μου συνεχώς, ώστε να εξελίσσομαι.Έχω προσωπικό υλικό με το οποίο δουλεύω. Οι μαθητές μου λένε πως έχω μεταδοτικότητα και τρόπους να τους πείθω να κάνουν αυτό που πρέπει για να καταλάβουν και στη συνέχεια να επιτύχουν. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και τη διδασκαλία και αυτό φαίνεται διότι δεν κοιτάζω το ρολόι μου ανυπομονώντας να τελειώσει το μάθημα. Το μάθημα μου τελειώνει, μόλις νιώσω πως ο μαθητής μου έχει καταλάβει. Προσπαθώ να προσφέρω στους μαθητές μου έμπνευση για τη ζωή προτείνοντάς τους βιβλία, ταινίες, εκπαιδευτικούς περιπάτους. Έχω πείρα , διότι έχω συνεργαστεί με διαφορετικούς ανθρώπους υπό διαφορετικές συνθήκες.Έχω λάβει εκπαίδευση από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και από το Αρσάκειο Σχολείο Εκάλης.Ωστόσο έχω φοιτήσει και σε δημόσιο σχολείο, ώστε να γνωρίζω τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του. Γνωρίζω τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά,γαλλικά,γερμανικά. Έχω γνώσεις πληροφορικής. Υπάρχουν αρκετές συστατικές επιστολές από συνεργάτες, εργοδότες και τηλέφωνα από γονείς με τους οποίους μπορείτε να συνομιλήσετε για να λάβετε συστάσεις. Θα σας διαβεβαιώσουν πως η συνεργασία μας ξεκίνησε στα πρώτα μαθητικά χρόνια του παιδιού τους και τελείωσε με την αποφοίτησή τους από το σχολείο. Θα χαρώ, με όποιον ενδιαφέρεται, να συναντηθούμε από κοντά.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Επί σειρά ετών διδάσκω σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, από παιδιά δημοτικού έως και ενήλικες. Έχω εμπειρία διδασκαλίας με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (διάσπαση προσοχής, δυσγραφία,δυσανάγνωση, με σύνδρομο Asperger). Είχα τη χαρά να διδάξω την ελληνική γλώσσα υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων σε τμήματα με αλλοεθνείς γυναίκες και παιδιά. Συνέβαλα ώστε πολλές γυναίκες από αυτές να πάρουν απολυτήριο με καλό βαθμό και να εισαχθούν στη σχολή της επιλογής τους. Συνεργάζομαι με φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, γνωστών αλυσίδων και συνοικιακών διδάσκοντας σε τάξεις γυμνασίου και λυκείου. Έχω εργαστεί σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης,γραφής και μελέτης με παιδιά δημοτικού προετοιμάζοντας τα καθημερινά για το σχολείο και για τις ξένες τους γλώσσες (αγγλικά,γαλλικά,γερμανικά). Έχω ακόμη προετοιμάσει μαθητές για την ένταξή τους σε πρότυπα-πειραματικά-ιδιωτικά σχολεία που απαιτούν επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις. Έχω συνεργαστεί με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τις εκπαιδευτικές εκδόσεις Μένανδρος, με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Για χρόνια ήμουν εκδότης και αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Λόγου &Τέχνης ''ΛΥΚΟS'' , του οποίου η ονομασία προέρχεται από τη λέξη ''λύκη'' που σημαίνει ''φως''. Έχω λάβει υποτροφίες σε εργαστήρια δημιουργικής γραφής και ποίησης , έχω υπάρξει συντάκτρια σε ποικίλα διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά και πρόσφατα κατέθεσα το πρώτο μου παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που φέρει τον τίτλο ''Φοβόσακος'' στις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Σταυρούλα Παπαδάκη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σταυρούλα Παπαδάκη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;