Τάσος Ντόκος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Καθηγητής φιλόλογος με πολυετή διδακτική πείρα και πολλές επιτυχίες σε Πανελλαδικές εξετάσεις, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και απόφοιτους. Παρέχονται δωρεάν προσωπικές σημειώσεις σε κάθε μάθημα.Επίσης μέσα από διαγνωστικό τεστ ανακαλύπτω τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή και προσαρμόζω ανάλογα τη διδασκαλία. Αναλαμβάνω και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Δεκτά και γκρουπ μαθητών. Τιμές οικονομικές και ανάλογα την τάξη. Ειδικές τιμές σε αδέρφια και γκρουπ μαθητών.
Περιοχές: Καισαριανή, Βύρωνας, Παγκράτι, Ιλίσια, Ζωγράφου, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Ηλιούπολη, Αμπελόκηποι, Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος,Γέρακας, Βριλήσσια

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Σε μια εποχή που η εκπαίδευση αποτελεί βασική προτεραιότητα, με συνέπεια κι ευθύνη είμαι δίπλα σε κάθε μαθητή, για να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο.
Κάθε χρόνο οι μαθητές μου εισάγονται σε υψηλόβαθμες σχολές της προτίμησης τους.
Επίσης παρέχονται δωρεάν προσωπικές σημειώσεις σε κάθε μάθημα, ενώ ανά τακτά διαστήματα μέσα από διαγωνίσματα αξιολογείται η επίδοση του μαθητή και παράλληλα εξοικειώνεται με το σύστημα εξετάσεων.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

• Σεπτέμβριος 2003-σήμερα: Παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
• Ιούλιος 2012-Ιούνιος 2013: Συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. (Συγγραφή κειμένων για τα αξιοθέατα του νομού Αργολίδας στην ιστοσελίδα www.mythicalpeloponnese.gr).
• Ιανουάριος 2013-Μάιος 2014: Φιλική συνεργασία με το περιοδικό «ΕΠΑΘΛΟ», συγγραφή οδοιπορικών κειμένων.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Τάσος Ντόκος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τάσος Ντόκος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;