Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών; Μόλις τον βρήκατε!

800 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Ζήσης
Βριλήσσια 15/ώρα 165 Όχι
Με εμπειρία (κύρια και μοναδική απασχόληση) ανώ των 25 ετών στην προετοιμασία μαθητών λυκείου για τις πανελλήνιες εξετάσεις, ως καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών σε ιδιαίτερα μαθήματα ή group ολιγομέλών ατόμων, αλλά και ως ιδιοκτήτης αναγνωρισμένων φροντιστηρίων γενικής εκπαίδευσης στα Βόρεια και
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σιούρης Γεώργιος Ιάσων
Πάτρα 12/ώρα 313 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Αριστούχος μαθηματικός, μεταπτυχιακός του Πανεπιστημίου Πατρών στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, με φροντιστηριακή εμπειρία, αναλαμβάνει μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε φοιτητές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και ΕΑΠ σε μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νίκος Πάτας
Αθήνα 20/ώρα 906 Όχι
Ιδιαίτερα Μαθηματικών | Γυμνάσιο - Λυκειο Website: www.mathimatica.gr
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παπαδόπουλος Πασχάλης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/ώρα 491 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται Μαθήματα Φυσικής (Γυμνασίου-Λυκείου), Μαθηματικών (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου), Χημείας (Γυμνασίου, Α-Β Λυκείου) και Πληροφορικής (Προετοιμασία Ενηλίκων για πιστοποίηση γνώσεων Πληροφορικής, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ Λυκείου).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σφύρλα Κάτια
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 1,137 Όχι
Πτυχιούχος Μαθηματικός με 6ετή εμπειρία και 2 μεταπτυχιακά στα οικονομικά και στα μαθηματικά, παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και οικονομικών (Α.Ο.Θ. -3ης Λυκείου) σε Γυμνάσιο και Λύκειο.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικός - Κορωνιας Ανδρεας
Νεα Φιλοθεη, Αθηνα 12/ώρα 821 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής εμπειρία με επιτυχίες, με προσωπικές μου σημειώσεις ασκήσεις και μεθοδολογία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικολάου Μιχάλης
Φιλοθέη 20/ώρα 873 Όχι
Μαθηματικός με πτυχίο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι 8/ώρα 7 Όχι
Διδάσκω Μαθηματικά και Φυσική σε μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων.Στόχος είναι η ουσιαστική γνώση καθώς και η επιτυχία στα διαγωνίσματα και στις ενδοσχολικές εξετάσεις.
ιδιαίτερα μαθήματα
Ιλιον 12/ώρα 4 Όχι
Μαθηματικός με μεταδοτικότητα παραδίδει Μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου δωρεάν σημειώσεις, θεωρία, ασκήσεις
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στέλιος Σαχπάζης
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 10 Όχι
Τεταρτοετής φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασιου και Λυκείου.Aναλαμβάνει και την προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι και για τους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Σελίδες