Θένια Εμμανουήλ

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Πατρών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Μαθηματικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Institute of Education του University of London, με διδακτική πείρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Εξειδίκευση σε μαθηματικά στα Αγγλικά (ΙΒ Maths all levels , Edexcel, GCSE). Σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι, άνεση στην επικοινωνία, μεθοδικότητα. Περιοχές: Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Γαλάτσι, Χαλάνδρι,Γέρακας, Πεντέλη, Ψυχικό. Τιμές: από 15 ευρώ (ανάλογα με το επίπεδο).

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Είμαι πολύ προσιτή σαν καθηγήτρια, με μεταδοτικότητα και βοηθάω τους μαθητές να αποδόσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων με μεθοδικότητα και δουλειά .

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Διδάσκω Μαθηματικά τα τελευταία 8 χρόνια, με εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα σε Ελλάδα και Λονδίνο, έχοντας και επίσης προϋπηρεσία σε ελληνικό δημόσιο σχολείο του Λονδίνου ως καθηγήτρια μαθηματικών ενισχυτικής διδασκαλίας. Κύριος στόχος της διδασκαλίας μου είναι ο μαθητής αρχικά να αγαπήσει τα μαθηματικά και να νιώσει ευχέρεια λύνοντας ασκήσεις χωρίς άγχος για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος των τελευταίων ετών.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Θένια Εμμανουήλ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Θένια Εμμανουήλ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;