Τσεντεμεΐδου Αικατερίνη

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Απόφοιτος Ιατρικής ΑΠΘ (εν αναμονή για έναρξη ειδικότητας στη Θεσσαλονίκη) και κάτοχος του καινούριου διπλώματος C2 του Goethe Institut αναλαμβάνει μαθήματα γερμανικών με τιμές 9 ευρώ την ώρα. Εξειδικεύεται στην εκπαίδευση απόφοιτων ιατρικής που επιθυμούν να κάνουν ειδικότητα σε γερμανόφωνες χώρες (διδάσκεται και η ιατρική ορολογία), αλλά προσφέρει γενικότερα μαθήματα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και ανάγκες του μαθητή πχ με προσανατολισμό την απόκτηση πτυχίου, τη βελτίωση της προφορικής επάρκειας, την επιτυχία σε συγκεκριμένες εξετάσεις κλπ. Τα μαθήματα παραδίδονται μέσω ίντερνετ ή και κατ΄οίκον στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Το βασικό χαρακτηριστικό των μαθημάτων μου είναι η γρήγορη, οργανωμένη και αυστηρή δουλειά, ώστε να υπάρξουν αισθητά αποτελέσματα γρήγορα. Οι ώρες δεν είναι 50λεπτες αλλά ολόκληρες και αν χρειαστεί μπορεί το μάθημα να συνεχιστεί και για περισσότερη ώρα χωρίς έξτρα χρέωση. Η ώρα είναι αυστηρά αφιερωμένη στο μάθημα, χωρίς να παρεκτρέπεται η κουβέντα και να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Το πρόγραμμά μου είναι ευέλικτο και υπάρχει δυνατότητα ακυρώσεως μαθημάτων και μη σταθερών ωρών. Δίνεται έμφαση στη βελτίωση της προφορικής επάρκειας με απώτερο στόχο να μπορέσει ο μαθητής να μιλήσει σαν ιθαγενής.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Μαθήματα σε ενήλικες απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν μεταναστεύσει ήδη ή πρόκειται να μεταναστεύσουν σε γερμανόφωνες χώρες.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Τσεντεμεΐδου Αικατερίνη
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τσεντεμεΐδου Αικατερίνη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;