Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστοδούλου Θεοχάρης

έως 50 ετών
Καθηγητής
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Καθηγητής 2016
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Πτυχιουχος Γερμανικής Γλώσσας και φιλολογιας του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , με μητρική μου Γλωσσα την γερμανικη καθώς και γεννημένος στην Γερμανια . Με προϋπηρεσία σε παραδοση ιδιαίτερων μαθημάτων γερμανικών , καθηγητής σε κέντρο ξένων γλωσσών , σε Ιδιωτική σχολή και διδασκαλία σε μεταναστες αλλα και σε πολιτισμικό κέντρο με σκοπό την εκμάθηση της Γερμανικης Γλωσσας μέσω δραστηριοτήτων αλλά και μαθηματος ! Αναλαμβάνω την προετοιμασία Πτυχίων οποιοδήποτε επιπέδου (Α1,Α2,Β1,Β2,C1,C2) καθώς και Παννεληνιων εξετάσεων .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

- Παρέχεται δωρεάν επιπρόσθετο διδακτικό υλικό. - Διδάσκεται η επίσημη γερμανική γλώσσα όντας από το Wuppertal Γερμανίας. - Τα μαθήματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην γερμανική γλώσσα, ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην προφορά, την φωνητική και την φωνολογία. - Προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα για την μετανάστευση σε γερμανόφωνες χώρες και για την εκμάθηση της επαγγελματικής γλώσσας. - Προσφέρονται μαθήματα για την προετοιμασία του ειδικού μαθήματος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. - Παρέχεται στήριξη σε φοιτητές, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε πανεπιστημιακά μαθήματα Γερμανικών. Προϋπηρεσία με κάθε ειδους Ηλικία αλλά και εθνικότητας ! Μητρική γλώσσα τα Γερμανικά , πολύ καλός βαθμός πτυχίου ! Μεθοδικός , Κοινωνικός ,πρόθυμος , πρόσχαρος , Συνεργάσιμος !

Επαγγελματική Εμπειρία

Προϋπηρεσία σε παραδοση ιδιαίτερων μαθημάτων γερμανικών , καθηγητής σε κέντρο ξένων γλωσσών , σε Ιδιωτική σχολή και διδασκαλία σε μεταναστες αλλα και σε πολιτισμικό κέντρο με σκοπό την εκμάθηση της Γερμανικης Γλωσσας μέσω δραστηριοτήτων αλλά και μαθηματος ! Αναλαμβάνω την προετοιμασία Πτυχίων οποιοδήποτε επιπέδου (Α1,Α2,Β1,Β2,C1,C2) καθώς και Παννεληνιων εξετάσεων .

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κινητρο : Η επιτυχία του μαθητή σε εξετάσεις και υλοποιήσει στόχων ! Εξέλιξη μαθητή .

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές