Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορδέλης Νίκος

έως 30 ετών
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, από πτυχιούχο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα και τάξεις μαθητών.

Δίνεται έμφαση στις ανάγκες του μαθητή, αλλά και στη δημιουργία κινήτρου και όρεξης για παραπάνω ψάξιμο και δημιουργικότητα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ πως το δυνατό μου σημείο είναι ότι βλέπω τη διδασκαλία ως βασικό κομμάτι της μουσικής μου δραστηριότητας, άρα δίνω ενέργεια και σκέψη σε αυτή. Επιπλέον, έχω διδακτική εμπειρία σε ένα ευρύτατο φάσμα ηλικιών, αλλά και ειδικών (ψυχικών, συναισθηματικών) καταστάσεων.

Φυσικά πάντα υπάρχει ο παράγοντας του αν δύο άνθρωποι "ταιριάζουν"!

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας σε Αθήνα και Εδιμβούργο από το 2015.

Διδασκαλία μουσικού αυτοσχεδιασμού σε τάξεις σε επίπεδο πανεπιστημίου (στο πλαίσιο των σπουδών μου), αλλά και σε θερινά camp για παιδιά.

Διδασκαλία μουσικής εθελοντικά σε εξαρτημένους από ναρκωτικά πρόσφυγες και μετανάστες, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ - Mosaic.

Ενεργή συμμετοχή στην τζαζ και την αυτοσχεδιαστική σκηνή της Αθήνας, με συχνές εμφανίσεις και συνεργασίες με πολλά σχήματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μουσική και η τέχνη γενικότερα πρέπει να είναι υπόθεση όλου του κόσμου, και όχι λίγων και σπουδαγμένων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να ομορφαίνεις τη ζωή ενός ανθρώπου με τη μουσική.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πάντα σε συνεννόηση μαζί του σχετικά με τους στόχους του, εκτιμώντας το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές