Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδόπουλος Βασίλης

Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Εκπαιδευτική Ψυχολογία
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 0 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Master - Εκπαιδευτική Ψυχολογία 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απόφοιτος Αγγλικής γλώσσας & φιλολογίας του ΑΠΘ, κάτοχος Master στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, με 18ετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα.

Θέλεις να μάθεις αγγλικά με γνωστική και συμπεριφορικη προσέγγιση μέσω της οποίας θα ανακαλύψεις την νοημοσύνη, τη γνωστική ανάπτυξη, το συναίσθημα, τα κίνητρα, την αυτορρύθμιση και την αυτοαντίληψη σου;

Η αναζήτηση του σωστού καθηγητή για εμας είναι πολύ σημαντική. Δεν ταιριάζουμε με όλους. Θα διακόψω την συνεργασία μας αν δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί.

Διατηρώ χαμηλό αριθμό μαθητών άνα περιόδους για να έχεις την αμέριστη προσοχή μου.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κάθε είδους διαφορετικότητα, ειδικά σε ψυχολογικές, οικονομικές και μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

- Εμπειρία σε corporate, συνεντεύξεις και effective business communication (upward communication, downward communication, lateral communication and external communication).

- Επίτευξη στόχων με τις ελάχιστες ώρες διδασκαλίας.

- Εξεταστής προφορικών σε πιστοποιήσεις αγγλικών.

- Εμπειρία σε mixed classes.

- Επιλέγω ελάχιστους μαθητές.

- Χαμηλή τιμή.

- Γνωστική και συμπεριφορική προσσέγγιση στο μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πάνω απο 18 έτη σε διδασκαλία, έρευνα, συγγραφέας βιβλίου εκμάθησης της Αγγλικής, εκπαιδευτική ηγεσία, υπεύθυνος σπουδών σε μεγάλο όμιλο, διαπολιτισμική εκπαίδευση, μαθησιακές δυσκολίες και μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού. Βιογραφικό διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το επάγγελμα αυτό μου έδωσε και δίνει την δυνατότητα να μαθαίνω διαρκώς και να εξελίσσομαι διδάσκοντας. Μπορώ να είμαι όσο δημιουργικός θέλω και έτσι κάθε μάθημα είναι διασκεδαστικό και διαφορετικό, οπότε δεν υπάρχει μονοτονία. Τέλος, γνωρίζω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μπορώ να προσφέρω και να "βάλω το λιθαράκι μου". 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συνήθως, δεν γνωρίζουμε τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες. Λόγω σπουδών και εμπειρίας, μέσω των μαθησιακών διαδικασιών, τόσο από γνωστική όσο και από συμπεριφορική προσέγγιση, κατανοώ τις ατομικές διαφορές στη νοημοσύνη, τη γνωστική ανάπτυξη, το συναίσθημα, τα κίνητρα, την αυτορρύθμιση και την αυτοαντίληψη, καθώς και τον ρόλο τους στη μάθηση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
18

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

18 Κριτικές

Με τον Βασίλη ξεκινήσαμε μαθήματα εδώ και ένα μήνα μέσω skype.Πρόκειται για τη δεύτερη επαφή μου με τη γλώσσα μετά απο αρκετά χρόνια και αυτό δυσκολεύει λιγάκι την κατάσταση αμφότερα. Όμως ο Βασίλης είναι εδώ, πάντα πρόθυμος να κάμψει τα όποια εμπόδια. O Βασίλης είναι ένας εξαίρετος δάσκαλος. Ανάμεσα στα πολλά που τον διακρίνουν είναι τα εξής: η αγάπη του για την γλώσσα και τον πολιτισμό της, ο εν γένει επαγελματισμός του,  η οργάνωση, η σοβαρότητα, συγκεκριμένη μεθοδολογία διδασκαλίας, ο καλός ρυθμός λειτουργίας του μαθήματος, η συνέπεια του, τα οποία καθιστούν πιο αποδοτική τη διαδικασία της μάθησης και πάνω απ' όλα η μεταδοτικότητα και η αμεσότητα του. Διαθέτει πλούσιο υλικό εφ' όλης της ύλης όλων των επιπέδων. Αν ακολουθήσεις το σύστημα του Βασίλη, σίγουρα δεν θα αποτύχεις όποιος και αν είναι ο στόχος σου για τα Αγγλικά. 

Ξ. Γιάννης
19.03.2024

Καλησπέρα, 

Τον κύριο Βασίλη, πλεον Βασιλη για εμένα καθώς ειμαστε πολύ κοντα ηλικιακα δεν μου στον σύστησε κανεις, απλα έψαξα για έναν καθηγητη οπως ακριβως το σκεφτομουν εγω. 

Πράγματι επεσα μέσα, καθώς έχει παρα πολλα καλα, οχι μονο στον τροπο που διδάσκει αλλα και στον τροπο που σου δινει να καταλαβεις οτι δεν χρειάζεται άγχος για μελέτη ή για προοδο, ολα μα ολα θα έρθουν με σωστή  καθοδήγηση και μέθοδο. 

Οι τιμές του ειναι πολυ καλες γιαυτο που προσφέρει και μεσα σε πολυ σύντομο χρονικο διάστημα μπορεις να δεις βελτιωση, αρκει να ακους και να προσέχεις. Και οσο περνάει ο καιρος διαπτυστώνεις οτι εχει δικαιο. 

Το μαθημα περνάει πολυ ευχάριστα, δεν ειναι κουραστικο, και πάντα η έναρξη και το κλεισιμο ειναι ενα ωραιο διαδραστικο 5 λεπτο με κουβέντα στα αγγλικά και... πολλα λάθη απο εμένα! Φαινεται ομως οτι αυτα τα λάθη χωρις να το καταλαβεις διορθώνονται. 

 

 

Κ. Eυαγγελος
15.03.2024

Έχοντας πτυχίο επιπέδου Β2 ήθελα να ξαναθυμηθώ, μετά απο χρόνια, τα αγγλικά και να αποκτήσω ευχέρεια στο προφορικό λόγο. Αρχικά επέλεξα τον Βασίλη για την προσιτή τιμή και τις καλές κριτικές που δίαβασα. Συζητήσαμε τους στόχους μου και ξεκινήσαμε. Ο Βασίλης κατάλαβε απο τα πρώτα κιόλας μαθήματα το επίπεδο μου, τα κενά μου και πώς χρειάζεται να προχωρήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Το μάθημα του είναι εξατομικευμένο, πάντα ενδιαφέρον, με την δική του διαφορετική προσέγγιση που δε θυμίζει τίποτα απο τα μαθήματα των σχολικών χρόνων. Ο Βασίλης κατανοώντας τις δυνατότητές μου με παρότρεινε να υπερβώ τους αρχικούς μου στόχους. Κίνητρό μου για να προσπαθήσω και να φτάσω τον νέο στόχο είναι η ευχάριστη και ουσιαστική διδασκαλία. Τελειώνεις το μάθημα και ανυπομονείς για το επόμενο. Θεωρώ πως είναι η σωστότερη επιλογή για να εξασκήσεις και να μάθεις αγγλικά. 

Ελένη UV
23.11.2023