Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπάκα Ευαγγελία

έως 30 ετών
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τριτοετής φοιτήτρια της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα σε όλα τα φιλολογικά σε μαθητές γυμνασίου και 'Α λυκείου.Επίσης αναλαμβάνω την μελέτη παιδιών δημοτικού.Τιμή ανα ώρα (60') 6 ευρώ και 10 ευρώ για δύο μαθητές μαζί.Όλο το υλικό μαθήματος δωρεάν σε μορφή φωτοτυπίων και το πρωτο μάθημα δωρεάν!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το γεγονός ότι και εγώ πριν λίγα χρόνια ήμουν μαθήτρια μου δίνει την δυνατότητα να ξέρω ακριβώς ποιά χαρακτηριστικά ζητάει ένας μαθητής ώστε να αγαπήσει το διάβασμα και να έχει σωστά αποτελέσματα.Οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ , η αγάπη και συνέπεια για αυτό το επάγγελμα είναι επίσης σημαντικοί λόγοι επιλογής.Η επιλογή φυσικά δεν μπορεί να στηριχτεί στην εμπειρία καθώς βρίσκομαι στην αρχή της επαγελματικής μου πορείας και έχω απο πέρυσι 3 μαθητές με τους οποίους έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.Επιπροσθέτως σημαντικός παράγοντας είναι οτι κατανοώ τις δυσμενής οικονομικές συνθήκες που βρίσκονται οι γόνεις και για αυτό η τιμη ανα ώρα (60') ειναι 6 ευρώ (10 ευρώ για δύο μαθητές μαζί).Τέλος το υλικό του μαθήματος δίνεται εντελώς δωρεάν σε μορφή φωτοτυπιών.

Επαγγελματική Εμπειρία

ένας χρόνος εμπειρία με 3 μαθητές.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Παρα πολυ καλη η Μπακα Ευαγγελια! Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη,γιατι εχει φοβερη μαθησιακη μετεδοτικοτητα!τα αποτελεσματα θα σας εντυπωσιασουν! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

gewrgia