Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μάγος Γεώργιος

Ηχολήπτης
Στρατιωτικό πτυχίο τεχνίτη τηλεπικοινωνιών
Νέα Ιωνία
Πτυχία
ΙΕΚ ΜΑΝΩΛΑ
Πτυχίο - Ηχολήπτης 2000 Επαληθευμένο
Κρατική Πιστοποίηση
Πιστοποίηση - Ηχολήπτης 2000 Επαληθευμένο
Στρατιωτικό
Πτυχίο - Στρατιωτικό πτυχίο τεχνίτη τηλεπικοινωνιών 2000 Επαληθευμένο
UDEMY
Σεμινάριο - LOGIC PRO X 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδονται στον χώρο μας αλλά  και Online  τα ακόλουθα μαθήματα:

-Ηχοληψίας - Μουσικής Παραγωγής

(Πως θα φτάσεις από την σκέψη στην πράξη και από την ιδέα στο μουσικό έργο..)

-Κιθάρας σε αρχάριους

Αναλυτικότερα:

Ο χώρος μας υποδέχεται μαθητές όλων των επιπέδων εκπαίδευσης, από Δημοτικό και Γυμνάσιο έως Λύκειο, Φοιτητές, Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς, προσφέροντας μαθήματα είτε από κοντά είτε διαδικτυακά.

Ειδικότερα, παρέχουμε μαθήματα Ηχοληψίας και Μουσικής Παραγωγής, εστιάζοντας στο πώς η σκέψη μετατρέπεται σε πράξη και η ιδέα εξελίσσεται σε μουσικό έργο.

Επιπλέον, προσφέρουμε μαθήματα Κιθάρας για αρχάριους, επικεντρώνοντας στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων.

Με την εξειδίκευσή μας , στοχεύουμε στη συνολική ανάπτυξη των μαθητών, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την έκφραση μέσω της μουσικής.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα ήταν επιλογή σοφή να επιλέξετε τα μαθήματα και τα σεμινάρια μου. Καταρχήν, το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το περιβάλλον διδασκαλίας και να αποφασίσουν αν η διδασκαλία μου είναι η κατάλληλη για αυτούς.

Επιπλέον, παρέχονται σημειώσεις που στηρίζουν την κατανόηση του υλικού, ενισχύοντας την μάθηση των μαθητών. Αξιοποιώ την εκτεταμένη μου εμπειρία ως καθηγητής και επαγγελματίας στον χώρο της μουσικής για να παρέχω ποιοτική εκπαίδευση.

Τέλος, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου μουσικής παραγωγής, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την MGSproduction, ενισχύοντας το βιογραφικό τους με ένα αναγνωρίσιμο πιστοποιητικό .

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχοντας αφιερώσει πολυετή καριέρα στη μουσική, αναδείχθηκα ως καθηγητής σε μουσική σχολή, όπου μεταδίδω με πάθος τις γνώσεις μου σε νέους καλλιτέχνες.

Προσφέρω επίσης ιδιαίτερα μαθήματα σε επίπεδο επαγγελματικής εξέλιξης. Εκτός από την διδασκαλία, δραστηριοποιούμαι και ως τραγουδιστής, σαξοφωνίστας, DJ και μουσικός παραγωγός.

Η ευρεία μου εμπειρία σε αυτούς τους τομείς με επέτρεψε να εξελιχθώ σε δημιουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να εκφράσουν τη μουσική τους ταλέντα με αυτοπεποίθηση και πρωτοτυπία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει την μουσική και ότι άλλο συνεπάγεται μ αυτό!

Επέλεξα τη διδασκαλία στη μουσική με βαθιά κίνητρα και σαφείς στόχους. Η αγάπη μου για τη μουσική αποτελεί το κύριο κίνητρο, αναζητώντας την ευκαιρία να μοιραστώ την αγάπη και την εμπειρία μου με άλλους. Η διδασκαλία αντιπροσωπεύει για μένα τη δυνατότητα να εμπνεύσω και να επηρεάσω θετικά τους μαθητές, καθοδηγώντας τους στην ανακάλυψη και ανάπτυξη των μουσικών τους ταλέντων.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον διδασκαλίας που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την έκφραση. Θέλω να βοηθήσω τους μαθητές να αναπτύξουν όχι μόνο τεχνικές δεξιότητες, αλλά και ένα βαθύτερο κατανοητικό επίπεδο της μουσικής. Μέσω της διδασκαλίας, στοχεύω να δημιουργήσω μια εμπειρία που θα ενθαρρύνει την ανεξάρτητη σκέψη και τη συνεχή αναζήτηση της μουσικής καλλιέργειας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συνεργασία - Διάλογος και Επανάληψη!

Η αντίληψή μου για τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή βασίζεται σε στενή συνεργασία, διάλογο και επανάληψη. Συνεργάζομαι στενά με κάθε μαθητή, αφοσιώνοντας χρόνο στην κατανόηση των ατομικών τους ικανοτήτων και αναγκών. Μέσω συνεχούς διαλόγου, παρακολουθώ την εξέλιξη τους και προσαρμόζω το πρόγραμμα διδασκαλίας ανάλογα με τις επιδόσεις και τις επιθυμίες τους.

Ο διάλογος είναι κεντρικός, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να εκφράζουν ελεύθερα τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Μέσα από αυτόν τον αμφίδρομο διάλογο, αντλώ στοιχεία που με βοηθούν να προσαρμόσω τη διδασκαλία στις ανάγκες τους.

Η επανάληψη αποτελεί σημαντικό κομμάτι της διδακτικής μου μεθόδου, ενισχύοντας την κατανόηση και την εδραίωση των μαθησιακών στόχων. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, παρέχω την απαραίτητη επανάληψη που ενισχύει τη μάθηση και διαμορφώνει μια βαθιά κατανόηση των μουσικών αρχών.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
23

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές