Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αργυρίου Δημήτριος

Χημικός
Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Χημικός 2013 Επαληθευμένο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες 2016 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

"Με Χημεία, η γνώση γίνεται αντίδραση!"

Είστε στον αρχικό σταθμό της εκπαίδευσης σας στη Χημεία ή επιθυμείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε αυτό το συναρπαστικό πεδίο; Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

Είμαι πτυχιούχος Χημικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης, στη Διδακτική της Χημείας και Νέων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα! Παρέχω μαθήματα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου αλλά και διαδικτυακά, για μεγαλύτερη άνεση.

Έχω διδάξει σε προγράμματα μαθητών του εξωτερικού σε άριστο επίπεδο αγγλικών και γαλλικών, διασφαλίζοντας ότι η Χημεία γίνεται κατανοητή, ανεξάρτητα από τη γλώσσα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εξειδίκευση στην εκπαίδευση και τη διδακτική της επιστήμης της Χημείας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Οι Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες που συνεχώς αλλάζουν επίπεδο, δείχνουν και τη διάθεσή μου για συνεχή βελτίωση.

Επιπλέον, η 11ετής εμπειρία μου στη διδασκαλία μαθητών και μαθητριών του γυμνασίου και του λυκείου αποδεικνύει ότι κάθε χρόνο το κίνητρα και οι στόχοι ανανεώνονται.

Η δυνατότητα, που μου δόθηκε, να διδάξω σε μαθητές με διαφορετικά γλωσσικά υπόβαθρα (αγγλικά και γαλλικά), δείχνει και την προσαρμοστικότητά μου σε τέτοιες καταστάσεις, για να υπάρξει μετάδοση της γνώσης εξίσου αποτελεσματικά.

Επιπρόσθετα, η επιλογή διδασκαλίας μαθημάτων, είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου είτε διαδικτυακά, παρέχει ευελιξία για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με περισσότερα από 11 χρόνια εμπειρίας, έχω διδάξει μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου και του λυκείου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της Χημείας και να επιτύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επαγγελματική προσέγγιση, η αφοσίωση και ο σεβασμός προς τους στόχους των μαθητών και των μαθητριών είναι η βασική κινητήριος δύναμη.

Επέλεξα τη διδασκαλία στον τομέα της Χημείας λόγω του πάθους μου για την επιστήμη και την επιθυμία μου να μοιραστώ αυτό το πάθος με άλλους.

Θέλω να εμπνεύσω τους μαθητές και τις μαθήτριες, με τον κόσμο της Χημείας και να τους βοηθήσω να αντιληφθούν την ομορφιά και τη σημασία των επιστημών.

Ο στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες κατανοούν τις βασικές αρχές της Χημείας, αναπτύσσοντας μια ισχυρή θεωρητική και πρακτική βάση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής και κάθε μαθήτρια είναι μοναδικός και μοναδική αντίστοιχα. Στόχος μου είναι να προσαρμόσω την προσέγγισή μου στις ανάγκες, τον τρόπο μάθησης και τις δυνατότητες κάθε μαθητή και μαθήτριας.

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή ή μια μαθήτριας είναι ζωτικής σημασίας για να είναι αποτελεσματική και εξατομικευμένη η διδασκαλία.

Με συνομιλίες με τον μαθητή ή τη μαθήτρια για να κατανοήσουμε τις ανησυχίες, τις δυνατότητες και τους στόχους τους.

Η χρήση αξιολογήσεων, όπως διαγνωστικά τεστ, για να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες.

Σχολιασμός κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για να ανιχνευθούν τις περιοχές όπου αντιμετωπίζει δυσκολίες ο μαθητής ή η μαθήτρια.

Ενθάρρυνση για να καθορίσει τους προσωπικούς του/της στόχους και τις προτεραιότητές του/της και ανοιχτή επικοινωνία, να μιλάει ελεύθερα για τις ανησυχίες και τις ανάγκες του/της.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
11

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές