Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπανδρουλιδάκη Βαλεντίνα

έως 30 ετών
Βόλος κέντρο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παρέχονται ιδιαίτερα μαθήματα από καθηγήτρια αγγλικων, αριστουχο αποφοιτο του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Α.Π.Θ.), με άριστη γνώση της γλώσσας και κουλτούρας,  με σημαντική εμπειρία στην ερευνα και διδασκαλία της αγγλικής,  εμπλουτισμένο υλικό για το κάθε επίπεδο και  near-native προφορά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω το συνδυασμό γνώσεων, διδακτικής και ερευνητικής πείρας, near-native προφοράς, μεταδοτικότητας και κυρίως αγάπης και όρεξης για το επάγγελμα. Η απόφασή μου να σπουδάσω στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ήταν 100% ευσυνείδητη και η ανταμοιβή μου είναι όχι μόνο η υψηλή απόδοση στις σπουδές και στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά κυρίως το αίσθημα χαράς που μου προσφέρει η δουλειά μου. Πιστεύω στις δυνατότητες του κάθε ατόμου και στο έργο του καθηγητή να τις εκμεταλλευτεί με το σωστό τρόπο καθώς και στην υπευθυνότητα του τελευταίου να εφαρμόζει τις κατάλληλες μεθόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι λέξεις κλειδιά στη δουλειά που παρέχω είναι: μεθοδικότητα, οργάνωση, εμπιστοσύνη, έμπνευση και αγάπη για την κουλτούρα και τη γλώσσα

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής ως εργαζόμενη σε Ξενόγλωσσα Φροντιστήρια, ως εθελόντρια δασκάλα στο Δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και ως ελεύθερη επαγγελματίας μέσω της παροχής ιδιαίτερων μαθημάτων. Παράλληλα εργάζομαι ως freelance writer και μεταφράστρια σε online περιοδικό, ενώ έχω ασχοληθεί επίσης με την έρευνα στο κομμάτι της Κοινωνιογλωσσολογίας. Είμαι εξοικειωμένη με τις παραδοσιακές και νέες μεθόδους διδασκαλίας, τις οποίες εφαρμόζω επιλεκτικά, με βάση το προφίλ των μαθητών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές