Βασίλης Μητσικάκος

Είμαι: 

Φοιτητής

Ηλικία: 

έως 20 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Αριστούχος Φοιτητής του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με διδακτική εμπειρία παραδίδει κατ'οίκον μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού (αναλαμβάνω το καθημερινό τους διάβασμα, 5 ευρώ/60'), Γυμνασίου (6 ευρώ/60'), Α' Λυκείου (7 ευρώ/60'), Β' και Γ' Λυκείου (10 ευρώ/60'). Ειδικές τιμές σε γκρουπ καθώς και σε αδέλφια μαθητών. έφωνο Επικοινωνίας:

Παρέχω δωρεάν, εκτός από την αυτονόητη πλούσια ποσότητα προσωπικών σημειώσεων και ασκήσεων: φροντιστηριακές σημειώσεις και βοηθήματα, εξωσχολικά βοηθήματα κυκλοφορίας εμπορίου καθώς και το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα . Επίσης, είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω επιπλέον ώρες συμπληρωματικά άνευ χρέωσης όπου κρίνεται αναγκαίο λόγω πίεσης χρόνου ή άλλων παραγόντων.
Τέλος, συστάσεις από γονείς προηγούμενων μαθητών μου είναι διαθέσιμες, εφόσον ζητηθούν.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Λόγω της ηλικίας μου είμαι σε θέση να έρθω άμεσα πολύ κοντά με το μαθητή αντιλαμβανόμενος τα κενά και τις ανάγκες του. Προσπαθώ το μάθημα να γίνεται ευχάριστα κι όχι εν είδει αγγαρείας με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και μεθόδων που εστιάζουν στη δημιουργική μάθηση κι όχι σε μια απλή αποστήθιση πάντα με τη συνοδεία συγκεντρωμένου, μεθοδικού και αποτελεσματικού υλικού. Ξεκινώντας το μάθημα θέλω ο μαθητής να νιώθει άνετα, να αφομοιώσει το μέγιστο δυνατό π.χ. ενός γραμματικού φαινομένου, ώστε αργότερα μόνος του να καταβάλλει τη μικρότερη πιθανή προσπάθεια.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Από τη στιγμή που μπήκα στην ανωτέρω σχολή έχω αναλάβει μαθητές από Ε' Δημοτικού έως και προετοιμασία Γ' Λυκείου στα φιλολογικά μαθήματα πετυχαίνοντας κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ονοματεπώνυμο: 

Βασίλης Μητσικάκος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βασίλης Μητσικάκος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;