Βασίλης Πετρίδης

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Η καλύτερη εκπαίδευση του παιδιού σας είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να του δώσετε. Το σχολείο κι η παιδεία μπορούν, πράγματι, να του προσφέρουν μια καλύτερη ζωή. Δυστυχώς το σχολείο δεν μπορεί να βοηθήσει το κάθε παιδί ξεχωριστά όταν οι ανάγκες του είναι λίγο μεγαλύτερες από τον μέσο όρο της τάξης. Μαζί με αυτήν την αδυναμία του σχολείου, οι μαθητές μας, δεν μαθαίνουν και το βασικότερο, δηλαδή, το πως να εκπαιδεύουν τους εαυτούς τους!

Το μόνο που υπόσχομαι είναι αυτό: μπορώ να μάθω στο παιδί σας "πώς να μαθαίνει"! Ξεκινώντας από αυτήν την αρχή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα καθημερινά προβλήματα που εμφανίζονται στο σχολείο. Αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να γνωρίζει ένας/μία μαθητής/τρια γιατί θα τον/την βοηθήσει μέχρι να περάσει στο Πανεπιστήμιο και παραπέρα.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία πως με λίγο βοήθεια και προσωπική δουλειά (από τον μαθητή) μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα. Δεν υπάρχουν "κακοί μαθητές", αλλά μαθητές που δεν βρέθηκε ο τρόπος ή ο χρόνος να τους προσεγγίσουν διδακτικά.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω εμπειρία (6 χρόνια) με μαθητές δημοτικού σε διάφορες χώρες:
-στο Διεθνές Σχολείο Rödabergsskolan της Σουηδίας (ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα όπου έκανα πρακτική ως βοηθός δασκάλου),
-σε Δημόσια σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου
-και με ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού στην Ελλάδα.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

Βασίλης Πετρίδης
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βασίλης Πετρίδης

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;