ΒΙΒΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Ευρώπης

Μαθήματα που παραδίδω: 

Ισπανικα μέσω SKYPE!

Αν θες να μάθεις να μιλάς την ισπανική γλώσσα όπως είναι πραγματικά, έλα να κάνουμε μαζί μάθημα, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρη καθηγήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές σε ισπανικό πανεπιστήμιο και κάτοικο Μαδρίτης. Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Ζώντας στη Βαρκελώνη και έχοντας πραγματοποιήσει την πρακτική μου στο πλευρό κάποιων από τους πιο σπουδαίους καθηγητές-συγγραφείς βιβλίων ισπανικών στο κόσμο ( Neus Sanz, Nuria Sanchez Quintana, μεταξύ άλλων), είμαι σε θέση να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, μέσα από την τεχνολογία και δημιουργώντας το δικό μου προσωπικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή μου. Εσύ απλά πρέπει να μου πεις ποιος είναι ο στόχος σου (ERASMUS,πτυχίο DELE, επαγγελματική επικοινωνία, κλπ) και εγώ θα σε βοηθήσω να τον υλοποιήσεις!

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Η διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας είναι το μεγάλο πάθος μου! Αυτό το πάθος προσπαθώ να το μεταδίδω συνεχώς και στους μαθητές μου βοηθώντας τους πάντα στην εκπλήrωση των στόχων τους. 'Εχοντας πραγματοποιήσει εκτενείς ακαδημαϊκές σπουδές πάνω στη διδασκαλία των ισπανικών ως ξένη γλώσσα (απόφοιτος της Ισπανικής Φιλολογίας και κάτοχος Master στη διδασκαλίας της ως ξένη γλώσσα από το πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης), εξασκώ αυτό το επάγγελμα από το 2005 με πολλή αγάπη και απόλυτο επαγγελματισμό. Παράλληλα έχω ασχοληθεί, πιο περιορισμένα, με τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας σε ξενόγλωσσους δεδομένου ότι οι σπουδές του μεταπτυχιακού μου με βοήθησαν να δω πως πραγματικά διδάσκεται μια γλώσσα ως ξένη μέσα από τη μεθοδολογία (ζούσα στο Μιλάνο 2 χρόνια πριν μετακομίσω στη Βαρκελώνη και εκεί μου δώθηκε η ευκαιρία να κανω μαθήματα σε κάποιους ισπανούς και ιταλούς που ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα και τη γλώσσα μας). Επιπλέον μου αρέσει να ασχολούμαι και με τη μετάφραση (ισπανικά σε ελληνικά και ελληνικά σε ισπανικά).

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Προσφορά: 

Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Διδασκαλία σε group

Ονοματεπώνυμο: 

ΒΙΒΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;