Βουγιού Χρυσάνθη

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Μαθήματα που παραδίδω: 

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος "Γυναίκες και Φύλα: Ανθρωπολογικές και Ιστοριογραφικές προσεγγίσεις", κάτοχος proficiency (University of Cambridge) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ατομικά ή σε γκρουπ.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς μια ξένη γλώσσα. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή ή της μαθήτριας καθώς και στις προτιμήσεις του/της. Το στοιχείο αυτό είναι σημαντικό για μαθητές ανεξαρτήτως ηλικίας. Τόσο τα παιδιά μαθαίνουν πολύ ευκολότερα με υλικό και διαδικασία που τους εξάπτει το ενδιαφέρον όσο και οι ενήλικες έχουν εκ των προτέρων παραστάσεις του καταλληλότερου μαθήματος και εκτιμούν να το συναποφασίζουν.

Προσωπικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις ξένες γλώσσες και ιδιαιτέρως στα Αγγλικά, διότι πιστεύω πως μία γλώσσα είναι πολύ περισσότερο από ένα άθροισμα λέξεων και κανόνων. Είναι κάτι το ζωντανό και χαρίζει ένα νοητικό ταξίδι σε κάποια άλλη χώρα και πολιτισμό και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους μελλοντικούς μαθητές μου.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Όχι

Πρόσθετα: 

  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Βουγιού Χρυσάνθη

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;