Βρόντου Μάχη Στεφανία

Είμαι: 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού

Ηλικία: 

έως 40 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Μαθήματα που παραδίδω: 

Πεπειραμένη καθηγήτρια με 15ετή εμπειρία στην διδασκαλία, πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας, με μεταπτυχιακό στη διδακτική των ξένων γλωσσών και με άδεια διδασκαλίας της αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, Αγγλικών, Ισπανικών, εφαρμόζοντας καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας. Απευθυνεται σε νήπια, μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και ενήλικες. Αναλαμβάνει προετοιμασία για όλα τα διπλώματα-επίπεδα γλωσσομάθειας. Διακρίνεται από Μεθοδικότητα, Μεταδοτικότητα, Εξατομικευμένη ψυχοπαιδαγωγική διδακτική προσέγγιση, Δημιουργικές κατευθύνσεις σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, Εξειδικευμένα μαθήματα επιχειρησιακής ορολογίας (business), marketing, οικονομικά, νομικά και τουριστικές επιχειρήσεις.Τιμές ιδιαίτερα προσιτές και προσαρμοσμένες στο επίπεδο και τον αριθμό των μαθητών. Δυνατότητα και πρωινών μαθημάτων. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Απευθύνομαι σε: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Ονομάζομαι Μάχη-Στεφανία Βρόντου και είμαι πτυχιούχος καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διδασκαλία της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας. Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής και αγγλικης γλώσσας και έχω επιμορφωθεί μέσω πολυπληθών σεμιναρίων, όπως αναγράφονται και στο βιογραφικό μου σημείωμα, στη διδακτική ξενων γλωσσων. Εχω επίσης διετείς σπουδές στη μετάφραση της Γαλλικής και άδεια διδασκαλίας της αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας. Πέρα όμως από τη θεωρητική μου κατάρτιση, εφαρμόζω εξατομικευμένη διδασκαλία στα ιδιαίτερα μαθήματα που παραδίδω. Δηλαδή προσαρμόζω το μάθημα μου ανάλογα με το επίπεδο μάθησης, την ηλικία, τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις των μαθητών που αναλαμβάνω. Παρέχω δημιουργικές κατευθύνσεις και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Αντίστοιχα η μέθοδος διδασκαλία που υιοθετώ, βασίζεται στις αρχές της διαφοροποιημένης διδασκαλίας. Πιο συγκεκριμένα ακολουθώ την διαδραστική - ενεργειακή μάθηση, όπου ο μαθητής συμμετέχει ενεργά στη μάθηση μέσω των εργασιών (projects) που αναλαμβάνει και την δική του αναζήτηση σε διάφορες πηγές (resources). Αξιοποιείται επαρκώς η τεχνολογία κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μέσω της αναζήτησης στο Διαδίκτυο και τη δημιουργία προσωπικού φακέλου του μαθητή (portfolio), όπου θα συγκεντρώνει τις εργασίες, τις σημειώσεις και το μαθησιακό υλικο που του είναι απαραίτητο. Επιπλέον παραδίδω εξειδικευμένα μαθήματα επιχειρησιακής ορολογίας (business), marketing, οικονομικά, νομικά και τουριστικές επιχειρήσεις. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης μαθήματος σε ομάδα μαθητών, είτε είναι αδέρφια είτε είναι φίλοι, μέχρι 3 άτομα. Σε αυτή την περίπτωση προσαρμόζονται οι τιμές ανάλογα με το επίπεδο της γλωσσάς που επιθυμούν οι μαθητές και εφαρμόζεται η συνεργατική μάθηση. Οι μαθητές δηλαδή συμμετέχουν σε project -ομαδικές εργασίες και απολάμβάνουν καλύτερα τη μάθηση.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Έχω 15 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Πιο συγκεκριμένα έχω εργασθεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, διδάσκοντας αγγλικά και γαλλικά σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Έχω εμπειρία σε όλα τα επίπεδα (Α1 -Γ2). Έχω εργασθεί επίσης ως ωρομίσθια καθηγήτρια γαλλικών σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ακόμη έχω εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων, καθώς έχω απασχοληθεί ως καθηγήτρια γαλλικών στο ΙΕΚ Πειραιά, διδάσκοντας ορολογία γαλλικών. Αυτή την στιγμή είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά. Τέλος παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών και αγγλικών, εδώ και 15 συναπτά έτη με έμφαση στα ανώτερα και ανώτατα διπλώματα. Τα τελευταία 2 χρόνια παραδίδω και ιδιαίτερα μαθήματα στην ισπανική γλώσσα, σε επίπεδο Α1-Β2. Όλοι μου οι μαθητές έχουν σημειώσει επιτυχία στα διπλώματα που έχουν εξετασθεί. Έχω επίσης εμπειρία στην επαγγελματική μετάφραση εξειδικευμένης ορολογίας (business), marketing, οικονομικά, νομικά, στην εταιρία Planet-Ernst & Young.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Βρόντου Μάχη Στεφανία
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βρόντου Μάχη Στεφανία

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;