Ζαχαριάδης Βασίλειος

Είμαι: 

Πτυχιούχος

Ηλικία: 

έως 30 ετών

Ίδρυμα Σπουδών: 

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μαθήματα που παραδίδω: 

Τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με κατεύθυνση την Δημόσια Οικονομική και μεγάλη εμπειρία στις Στρατηγικές Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομική & Οικονομετρία παραδίδει μαθήματα Οικιακής Οικονομίας, Αρχών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ) & Αρχών Οικονομικής θεωρίας (ΑΟΘ).

Παρέχεται πλήρες πακέτο μηχανογραφημένων σημειώσεων με μεθοδολογία, ασκήσεις, εφαρμογές δωρεάν.

Απευθύνομαι σε: 

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει: 

Μέσα από τις σπουδές μου στη Δημόσια Διοίκηση απέκτησα βαθιά γνώση της επιχειρησιακής οργάνωσης και των διαδικασιών που εμπλέκονται στην αποτελεσματική διοίκηση της λειτουργίας ενός οργανισμού έπειτα από τη συμμετοχή μου σε μεγάλο αριθμό εργασιών σε διαφορετικούς τομείς και σήμερα ενδιαφέρομαι να ακολουθήσω μια καριέρα στον συγκεκριμένο τομέα μέσα από μια θέση με σημαντικές αρμοδιότητες. Οι σπουδές αυτές με βοήθησαν να αποκτήσω ένα ολιστικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη διοίκηση και οργάνωση και να εκτιμήσω την αξία της παροχής αποτελεσματικής διοικητικής υποστήριξης σε μια καταξιωμένη εταιρία.

Επαγγελαμτική Εμπειρία: 

Πρακτική Άσκηση, Τμήμα Πληροφοριών Τεχλολογίας
• Παροχή υποστήριξης σχετικά με τα CRM συστήματα της εταιρίας και επίλυση τεχνικών θεμάτων των χρηστών.
• Διεξαγωγή συναντήσεων με τους χρήστες και ανάπτυξη του εγχειριδίου χρήσης αναφορικά με τη λειτουργία και τις διαδικασίες του CRM συστήματος, καταγραφή ρόλων και αρμοδιοτήτων καθώς και των διαφορετικών διαδικασιών για τη διαχείριση των ασφαλιστικών προγραμμάτων μέσω του συστήματος.
• Διαχείριση του ιστολογίου της εταιρίας, συλλογή πληροφοριών και ανάπτυξη νέων άρθρων, καθώς επίσης εξοικείωση με τα google analytics και αρχειοθέτηση εργασιών στο google drive.
• Συλλογή των οικονομικών στοιχείων των ασφαλιστικών εταιριών και ανάπτυξη χρηματοοικονομικού μοντέλου σε MS Excel για τον υπολογισμό χρηματοοικονομικών δεικτών.

Μαθήματα μέσω SKYPE: 

Παραδίδω και μέσω SKYPE.

Εάν ναι, ποια είναι η τιμή ανά ώρα;: 

με 10ευρώ/ώρα

Πρόσθετα: 

  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
  • Διδασκαλία σε group
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • Εκπόνηση εργασιών

Ονοματεπώνυμο: 

Ζαχαριάδης Βασίλειος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ζαχαριάδης Βασίλειος

Σχετικοί καθηγητές

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;