Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Απόλυτη Ασφάλεια με Extended Validation SSL

Με το υψηλότερο επίπεδο αυθεντικοποίησης και εμπιστοσύνης για ιστότοπους!

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, το idietera.gr νοιάζεται ιδιαίτερα για την ασφάλεια των δεδομένων και των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα μας, και έχει επενδύσει σε χρόνο και χρήματα ώστε να σας προσφέρει το ασφαλέστερο περιβάλλον, αφού προσφέρει ασφάλεια με την Επέκταση της Επικύρωσης (Extended Validation - EV) EV SSL.

Η Επέκταση της Επικύρωσης (Extended Validation - EV) είναι μια μορφή πιστοποιητικού SSL (Secure Sockets Layer) που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο αυθεντικοποίησης και εμπιστοσύνης για ιστότοπους. Τα πιστοποιητικά EV υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία επικύρωσης για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα και η νομιμότητα του οργανισμού πίσω από τον ιστότοπο.

Η διαδικασία επικύρωσης για ένα πιστοποιητικό EV περιλαμβάνει την επαλήθευση της νομικής ύπαρξης και της φυσικής τοποθεσίας του οργανισμού, καθώς και την επιβεβαίωση της ιδιοκτησίας του οργανισμού, των περιουσιακών τους στοιχείων και του ονόματος χώρου (domain name). Ο οργανισμός πιστοποίησης (Certificate Authority - CA) που εκδίδει το πιστοποιητικό EV διεξάγει λεπτομερείς ελέγχους για να βεβαιωθεί ότι ο οργανισμός είναι νόμιμη επιχείρηση και έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα χώρου.

Τα πιστοποιητικά EV βοηθούν τους χρήστες να αναγνωρίζουν απάτες και προστατεύονται από προσπάθειες φισινγκ, όπου οι επιτιθέμενοι μπορεί να προσπαθήσουν να παραπλανήσουν τους χρήστες με πλαστές ιστοσελίδες που μιμούνται νόμιμους οργανισμούς.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πιστοποιητικά EV γενικά έχουν υψηλότερο κόστος και απαιτούν περισσότερο χρόνο για την απόκτησή τους σε σύγκριση με άλλους τύπους πιστοποιητικών SSL. Ωστόσο, για οργανισμούς που έχουν ως προτεραιότητα την εδραίωση της εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες τους, η επένδυση σε ένα πιστοποιητικό EV είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Το EV SSL Warranty (Εγγύηση EV SSL) αναφέρεται στην εγγύηση που παρέχεται από τον πάροχο του πιστοποιητικού EV SSL στον κάτοχο του πιστοποιητικού. Αυτή η εγγύηση καλύπτει τυχόν οικονομική ζημία που μπορεί να προκύψει στον κάτοχο του πιστοποιητικού σε περίπτωση απάτης ή κατάχρησης του πιστοποιητικού. Η εγγύηση που προσφέρετε στο idietera.gr εναι 1.750.000$.