Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαλκίδης Χρήστος

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ministry of Labour and Social Affairs - NextGenerationEU
Πιστοποίηση - Certificate of IT Knowledge 2023
Union Of Hellenic Chambers Of Commerce
Πιστοποίηση - Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce) 0 Επαληθευμένο
Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φυσική -Χημεία & Τεχνητή Νοημοσύνη 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις. Στις σπουδές μου κατάφερα να συγκεράσω το πάθος μου για την επιστήμη της Χημείας και της Πληροφορικής.

Παραδίδω εδώ και τρία χρόνια μαθήματα Χημείας, Φυσικής σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Εμπειρία με μαθητές διεθνών προγραμμάτων σπουδών (MYP - ενισχυτική διδασκαλία & εκπόνηση projects). Στην εξ αποστάσεως διδακτική ενσωματώνω εργαλεία όπως το photoshop, openboard, 3d mole και εφαρμογές εικονικών, υβριδικών εργαστηρίων πάνω σε αρχές και νόμους των φυσικών επιστημών εξειδικευμένων στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση. 

Ιδιαίτερη προετοιμασία μαθητών για πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών (ΑΕΠΠ).

Αναλαμβάνω υποστήριξη σε πανεπιστημιακά μαθήματα χημείας σε σχολές θετικών επιστημών και πληροφορικής Ι, ΙΙ, ΙΙΙ σε σχολές ΙΤ και οικονομικών.

Ταυτόχρονα, εκπαιδεύω ενήλικες στις τεχνολογίες της Πληροφορίας και κυρίως σε κατασκευή, διαχείριση ιστοσελίδων και eshop, διαχείρισης διαφημήσεων ( , Instagram, Google) και στον σχεδιασμό εντύπων και ψηφιακών δημιοργικών για προωθητική χρήση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Με ενδιαφέρει να στηρίξω τον κάθε μαθητή στον εκπαιδευτικό στόχο που έχει θέσει.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είτε πρόκειται για κάποιον μαθητή που η Χημεία και η Φυσική φαντάζουν ερινύες είτε για κάποιον επαγγελματία που θέλει να αποκτήσει στέρεα γνώση σχετικά με το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος.

Χρησιμοποιώ στην διδασκαλία το σύνολο των βοηθημάτων του εμπορία καθώς και τις προτεινόμενες ασκήσεις του υπουργείου (σχολικά εγχειρίδια και ψηφιακό σχολείο), ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και εις βάθος κατανόηση της ύλης. Στην εξ αποστάσεως διδακτική ενσωματώνω εργαλεία όπως το photoshop, openboard και εφαρμογές εικονικών, υβριδικών εργαστηρίων πάνω σε αρχές και νόμους των φυσικών επιστημών εξειδικευμένων στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση. Βρίσκομαι σε διαδικασία λήψης της Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Σ.Θ.Ε..

Είμαι φιλικός και ικανός να αναγνωρίζω τα τρωτά σημεία του μαθητή ώστε να προσαρμόσω την διδασκαλία στις ανάγκες, με σκοπό ακόμα και οι πιο δυσνόητες έννοιες να γίνονται προσιτές.

Για τον επαγγελματία ή αυτόν που θέλει να ασχοληθεί με κατασκευή ιστοσελίδων/eshop/διαφημίσεις:

Είμαι εδώ για να σου ανοίξω τα μάτια. Χωρίς ανούσιες, χρονοβόρες θεωρίες περνάμε από το πρώτο μάθημα στην κατασκευή ιστοσελίδων. Μεταφέρω τις γνώσεις μου από το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από την κατασκευή live eshop που λειτουργεί κανονικά.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες εδώ και τρία χρόνια έχοντας βοηθήσει τον καθένα να πετύχει τους στόχους του.

Εμπειρία με μαθητές διεθνών προγραμμάτων σπουδών (MYP - ενισχυτική διδασκαλία & εκπόνηση projects).

Ιδιαίτερη προετοιμασία μαθητών για πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών (ΑΕΠΠ).

Ταυτόχρονα, εκπαιδεύω ενήλικες στις τεχνολογίες της Πληροφορίας και κυρίως σε κατασκευή, διαχείριση ιστοσελίδων και eshop, διαχείρισης διαφημήσεων ( , Instagram, Google) και στον σχεδιασμό εντύπων και ψηφιακών δημιοργικών για προωθητική χρήση. Ζήτησε μου να σου δείξω τα παραδείγματα όσων έχουν πετύχει!

Δημιουργώ και διαχειριζόμαι σελίδες εταιρείων, ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και ηλεκτρονικά κατάστηματα. Μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ρούχου και του κοσμήματος. Έχω διαχειριστεί για πελάτες διαφημιστικά κεφάλαια μεγαλύτερα των 150 χιλ ευρώ. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή αναζητώ μια ευκαιρία να μοιραστώ το πάθος μου για τη μάθηση και να συμβάλλω στην ανάπτυξη των μαθητών μου. Δίνω έμφαση στην ανάπτυξη ενθουσιασμού και πνεύματος ανταγωνισμού στους μαθητές μου. Θέλω να τους εμπνεύσω να αναζητούν την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση, όχι μόνο στην Χημεία και την Φυσική, αλλά και ως άτομα. Με αφετηρία το αντικείμενο των επιστημών θέλω να τους βοηθήσω να αναπτύξουν κριτική σκέψη, προσωπική ευαισθησία και ευθύνη. Πιστεύω ότι μόνο με αυτήν την ολοκληρωμένη προσέγγιση μπορώ να συμβάλλω στην ουσιαστική εξέλιξη των μαθητών μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Είμαι προσεκτικός στην παρατήρηση των μαθητών κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας. Παρατηρώ τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν στο μάθημα, το επίπεδο της συμμετοχής τους, και τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Διατηρώ ανοικτή επικοινωνία με τους μαθητές και προσπαθώ να τους βοηθήσω να νιώθουν άνετα και να μιλήσουν για τις ανησυχίες τους και τις ανάγκες τους στο μάθημα. Τους καλώ να μοιραστούν τις σκέψεις τους, τις επιθυμίες τους και τα σημεία στα οποία νιώθουν περισσότερη ανάγκη υποστήριξης. Παραμείνω ενημερωμένος σχετικά με τις εκπαιδευτικές τάσεις και τις πρακτικές και προσαρμόζω τη διδασκαλία σας στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές