Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σταμπουλιδου Αλεξάνδρα

Μαθηματικός
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Μαθηματικός 1999
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθηγήτρια μαθηματικών με πολυετή εμπειρία (25 έτη) και μεθόδους σύγχρονης διδασκαλίας αναλαμβάνει μαθητές γυμνασίου λυκείου στα μαθηματικά, φυσική και χημεία. 

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που ακολουθώ είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και σαν στόχο έχουν την εξοικείωση του με το αντικείμενο μελέτης, τον εντοπισμό αδυναμιών, την επίλυση αποριών ώστε να μπορέσει ο μαθητής τελικά να κατανοήσει σε βάθος την ύλη για να μπορέσει να συνεχίσει να παρακολουθήσει τα επόμενα κεφάλαια.

Παρέχονται σημειώσεις με τη θεωρία, ασκήσεις αλλά και τεστ αξιολόγησης σε κάθε μαθητή για να μπορεί κι ο ίδιος να παρακολουθεί την πρόοδο του.

Τιμές λογικές και προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας και των μαθημάτων.

Οι τιμές ξεκινούν από 17€ την ώρα για το Γυμνάσιο, από 20€ την ώρα για το λύκειο, 25 ευρώ την ώρα για πανελλαδικές. Εκπτώσεις παρέχονται κατά περίπτωση και κατόπιν συμφωνίας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμοποιώ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και προσαρμοσμένες πάντα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μαθητή και των δυνατοτήτων του.

Εστιάζω σε αυτό που μπορεί να κάνει ο κάθε μαθητής, ώστε να του δίνω κίνητρο να προσπαθήσει για παραπάνω, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση του και ενδυναμώνοντας τις δεξιότητες του. 

Δεν υπάρχουν αδύναμοι μαθητές, υπάρχουν μαθητές με κενά και αυτά καλύπτονται μέσα από το μάθημα. 

Δεν υπάρχουν μειωμένες δυνατότητες, υπάρχει όμως έλλειψη αυτοπεποίθησης που δημιουργείται όταν υπάρχουν κενά και εμποδίζουν το μαθητή να προοδεύει και να κατακτήσει καινούργιες γνώσεις. 

Οι θετικές επιστήμες έχουν μία συνέχεια και σύνδεση μεταξύ τους. Χωρίς την πλήρη κατανόηση μίας ενότητας δεν μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη.

Ο ρόλος μου είναι να εντοπίσω αυτά τα κενά, να τα "γεμίσω" ώστε ο μαθητής να κατακτήσει τη γνώση που χρειάζεται για να προχωρήσει στην επόμενη ενότητα. Όταν κατανοούμε κάτι τότε καταπιανόμαστε με ευχάριστη με το αντικείμενο. Έτσι ο μαθητής το μόνο που χρειάζεται να καταβάλει είναι προσπάθεια. 

Επαγγελματική Εμπειρία

25 ετης εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα

Αναλαμβάνω και γκρουπ μέχρι τρία άτομα.

Δουλεύω με παιδιά κάθε ηλικίας και αναλαμβάνω μαθητές όλων των δυνατοτήτων. Πιστεύω πως τα μαθηματικά/φυσική/χημεία του σχολείου είναι γνώσεις απαραίτητες για την εξάσκηση του μυαλού, την λογική σκέψη και την κατανόηση του κόσμου γύρω μας. 

Χωρίς τις θετικές επιστήμες κανένα τεχνολογικό επίτευγμα δε θα είχε υπάρξει. Χωρίς τη λογική και την ορθή σκέψη ο άνθρωπος στην παραγωγική του ζωή δε θα μπορούσε να εξελιχθεί και να κατανοήσει το περιβάλλον του. 

Για το λόγο αυτό, ξεκίνησα από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια να διδάσκω και να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου. Η πραγματικότητα πολύ σύντομα με δίδαξε ότι, κάνεις δε μαθαίνει με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά όλοι μπορούν να μάθουν. Κάνεις δεν κατανοεί και δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα, τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο, αλλά όλοι έχουν αντίληψη. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πιστεύω πως η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται σε όλους απλόχερα 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Γίνονται πάντα δύο δοκιμαστικές συναντήσεις όπου ελέγχεται το επίπεδο που βρίσκεται ο μαθητής και προτείνεται από κοινού με τον μαθητή και τον/τους κηδεμόνα/ες το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές