Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρούση Βίβιαν

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μαθηματικός με μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά και αναλογιστικά μαθηματικά στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και μεταπτυχιακό στην Ειδική αγωγή και εκπαίδευση πανεπιστημίου Λευκωσίας παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσιο και Λύκειο) .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μετά από μακροχρόνια εμπειρία γίνεται η κατάλληλη προσέγγιση του μαθητή ως προς το μάθημα και λόγω των 2 μεταπτυχιακών και συνεχούς ενασχόλησης υπάρχουν σφαιρικές γνώσεις ώστε να υπάρξει η σωστή κατάρτιση και πολύπλευρη γνώση των μαθηματικών.

Το μάθημα γίνεται μεθοδικά και πάντα με τον αποδοτικότερο τρόπο για τον μαθητή ώστε να γίνεται πραγματική κατανόηση με πλάνο την κλίση και το μέλλον του μαθητή. Όλα αυτά κατόπιν συνεννόησης με τον γονέα και του μαθητή φυσικά.

Επαγγελματική Εμπειρία

2 χρόνια προυπηρεσία σε ιδιωτικό σχολείο (Ιόνιος σχολή Φιλοθέης)

6 χρόνια προυπηρεσία σε κέντρα μελέτης, φροντιστήρια

2 χρόνια προυπηρεσία σε δημόσια σχολεία

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ένα αντικείμενο που μου άρεσε από φοιτήτρια και από τότε κατάλαβα τη μεταδοτικότητα που μπορώ να αποδώσω στους μαθητές. Θεωρώ πολύ σημαντικό έργο-λειτούργημα την εκπαίδευση καθώς έχει να κάνει με παιδιά και όταν καταφέρνουμε το στόχο μας είναι μεγάλη ευτυχία για εκείνα αλλά και για εμάς ως εκπαιδευτικοί που καταφέραμε να βοηθήσουμε.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες ενός μαθητή φαίνονται από τα πρώτα μαθήματα είτε αναφερόμαστε στα μαθησιακά κενά, όπου εκεί δίνω ασκήσεις από μαθηματικά προηγούμενων ετών για να καταλάβω το επίπεδο του μαθητή είτε νοητικά το οποίο έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές