Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρά Ισμαήλ Σεχέρ

26 ετών
Ορλεάνης
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Ποτέ δεν είναι αργά για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να εξελίξετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες! Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού και μαθήματα τουρκικής και ελληνικής γλώσσας σε ενήλικες.

Με προσαρμοσμένες μεθόδους διδασκαλίας και εστίαση στις ατομικές σας ανάγκες, σας βοηθώ να επιτύχετε τους γλωσσικούς σας στόχους. Μέσα από ενδιαφέροντα και προσαρμοσμένα μαθήματα, στοχεύουμε στην ενίσχυση της γλωσσικής σας ικανότητας και αυτοπεποίθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τη γλωσσική επιτυχία!

Τοποθεσία: [Online]

Επικοινωνία:  []

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εφαρμογή των μαθημάτων γίνεται με παιδοκεντρική μέθοδο διδασκαλίας. Οι δραστηριότητες που επιλέγω είναι ανάλογες με τις ανάγκες κάθε παιδιού και επιδιώκουν να είναι διασκεδαστικές. Μέσω των παιχνιδιών και της χρήσης της τεχνολογίας, τα παιδιά αποκτούν γνώσεις και εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους με ενθουσιασμό.

Πέραν της απλής μεταφοράς γνώσεων, το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα των παιδιών. Αναγνωρίζω τη σπουδαιότητα της καλλιέργειας των αξιών όπως η αγάπη, η καλοσύνη και η αρετή σε κάθε παιδί. Πιστεύω ότι κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2021 παρέχω διαδικτυακά μαθήματα στα Ελληνικά και στα Τουρκικά. Οι προσωπικές μου εκπαιδευτικές υπηρεσίες απευθύνονται σε ενήλικες και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Προσφέρω διαδραστικά μαθήματα, στοχεύοντας στη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων και στην αυτοπεποίθηση των μαθητών.

Επιπλέον, παρέχω επιπλέον μαθήματα για παιδιά του δημοτικού. Μέσω ατομικής προσέγγισης και προσαρμοσμένων μαθησιακών στρατηγικών, στοχεύω στην υποστήριξη των παιδιών στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από πολύ μικρή ηλικία, είχα τη φιλοδοξία να ακολουθήσω το επάγγελμα του δασκάλου και να αφιερώσω τη ζωή μου στην εκπαίδευση. Η πεποίθησή μου είναι ότι η εκπαίδευση είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας. Πιστεύω ότι όλα τα κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη δύναμη της εκπαίδευσης.

Στόχος μου ως δασκάλα είναι να δημιουργήσω ένα καλλιεργημένο περιβάλλον μάθησης όπου τα παιδιά να νιώθουν ενθαρρυμένα και υποστηριγμένα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους. Μέσω ενδιαφέροντων και προκλητικών δραστηριοτήτων, προάγω την αυτοπεποίθηση και την κριτική σκέψη των μαθητών μου. Επίσης, ενισχύω την ανάπτυξη των χαρακτήρων τους, προωθώντας αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ευγένεια και η επιμονή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, παρατηρώ προσεκτικά τον μαθητή μου και προσαρμόζω τη διδασκαλία μου σύμφωνα με τις ανάγκες και το επίπεδο του. Μέσω διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας, προσπαθώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον μάθησης που είναι προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή.

Εφαρμόζω μικρά τεστάκια είτε προφορικά είτε γραπτά για να αξιολογήσω την πρόοδο και την κατανόηση του μαθητή. Αυτή η στρατηγική μου επιτρέπει να παρακολουθώ την εξέλιξή του και να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Τέλος, καταλήγοντας κάθε μάθημα, προβαίνω σε μια αξιολόγηση της διδασκαλίας μου, αξιολογώντας το περιεχόμενο, τη μέθοδο παρουσίασης και την αποτελεσματικότητά της. Ταυτόχρονα, αξιολογώ και την κατανόηση και τη μάθηση του μαθητή, προσδιορίζοντας περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση ή περαιτέρω εξέλιξη. Μέσω αυτής της διαδικασίας συνεχούς αξιολόγησης, προσπαθώ να βελτιώσω την ποιότητα της διδασκαλίας μου και να ενισχύσω τη μάθηση των μαθητών

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές