Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ψαραύτης Μιχαήλ

Χημικός
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Χημικός 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Aριστούχος απόφοιτος Τμήματος Χημείας EKΠΑ με εμπειρία 5 ετών, αναλαμβάνω μαθητές Λυκείου για μαθήματα Χημείας. Προσφέρονται σημειώσεις προσαρμοσμένες στον εκάστοτε μαθητή, ασκήσεις και διαγωνίσματα. Επιπλέον, προσφέρονται ιδιαίτερα πανεπιστημιακά μαθήματα για Φυσικοχημεία (Θερμοδυναμική, Στατιστική Μηχανική, Κβαντική Χημεία, Ηλεκτροχημεία, Μοριακή Φασματοσκοπία) και για Οργανική Χημεία.

Έχοντας τα Γαλλικά ως δεύτερη μητρική γλώσσα παραδίδω και μαθήματα Γαλλικών σε μαθητες ανεξαρτήτως ηλικίας για τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας οι καθηγητές θα πρέπει να είναι σε θέση να μεταδίδουν τις γνώσεις τους και να προσαρμόζουν τις ανάγκες του μαθηματος στον εκάστοτε μαθητή. Ως φοιτητής, είμαι στην θέση να καταλάβω τις ανάγκες των μαθητών και να τους προσεγγίσω με εναν πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον, προσπαθώ να χρησιμοποιώ, τοσο στην δια ζώσης όσο και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, διαδακτικές εφαρμογές και applets προκειμένου να είναι η διδασκαλία πιο παραστατική και εύληπτη απο τον μαθητη.  

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Διδασκαλία Χημείας, Μαθηματικών και Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως μέσα από διάφορες πλατφόρμες, με χρήση γραφίδας και διαδραστικών applets για την καλύτερη κατανόηση των διδασκόμενων εννοιών.
  • Διδασκαλία Γαλλικών σε μαθητές Γυμνασίου για επίπεδο Α1, Α2
  • Διδασκαλία  Φυσικοχημείας ΙΙ (Τμήματος Χημείας και Τμήματος Φαρμαευτικής ΕΚΠΑ), Οργανικής Χημείας (Τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ) και Αναλυτικής Χημείας (Τμήματος Χημείας και Τμήματος Φαρμαευτικής ΕΚΠΑ), μεμονωμένα και σε γκρουπ.
  • Εργασία ως καθηγητής Χημείας (Α', Β' και Γ΄ Λυκείου) σε γνωστό φροντιστήριο στα Βόρεια Προάστια.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Σκοπός μου είναι ο μαθητής να κατανοήσει, και όχι να απομνημονεύσει, όσο το δυνατόν περισσότερο τις έννοιες και να δώσει μεγάλη βάση σε αυτές που θα του είναι χρήσιμες όχι μόνο στην παρούσα σχολική τάξη αλλά και στα επόμενα σχολικά και φοιτητικά έτη 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τόσο μέσω της επικοινωνίας με τον μάθημα όσο και από την δυσκολία του διδασκόμενου μαθήματος, αντιλαμβάνομαι που χρειάζεται να εμβαθύνω περισσότερο και που να επιστήσω την προσοχή του μάθημα 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές