Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλφακάκου Μαρία

Γλωσσολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γλωσσολογία 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

안녕하세요~ Γεια σας! Παρέχω μαθήματα κορεατικής γλώσσας κυρίως σε Α1 και Α2 επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Topik στα αντίστοιχα επίπεδα. Υπάρχει η δυνατότητα δια ζώσης (Αθήνα) αλλά και η δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων. Οι μαθητές δεν χρειάζεται να αγοράσουν ή να έχουν κάτι μαζί τους, καθώς θα προσφέρονται σε κάθε μάθημα προσωπικές σημειώσεις, φωτοτυπίες ή ηλεκτρονικό υλικό.

Στο Α1 και Α2 επίπεδο οι μαθητές αναμένεται να μπορούν να διαβάζουν hangeul (κορεάτικο αλφάβητο), να χρησιμοποιούν το βασικό λεξιλόγιο και να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε καταστάσεις καθημερινής επικοινωνίας στα κορεάτικα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως απόφοιτη γλωσσολογικού τομέα και ως γνώστης της πολυπλοκότητας αλλά και του ενδιαφέροντος της εκμάθησης των ξένων γλωσσών, η οργάνωση των μαθημάτων και η διδασκαλία γίνεται με τον πιο ευχάριστο (βάσει μαθητών) τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Γλωσσολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζομαι ως μεταφράστρια κορεάτικων - ελληνικών στην Αθήνα, παραδίδοντας παράλληλα ιδιαίτερα μαθήματα σε αρχάριους σπουδαστές της κορεατικής και διδάσκοντας ελληνικά σε ξένους. Διδάχτηκα κορεάτικα στο Διδασκαλείο Ξένων γλωσσών του Καποδιστριακού το 2011 για 4 χρόνια, και μετά ασχολήθηκα επαγγελματικά, εργαζόμενη ως μεταφράστρια. Αναλαμβάνω μαθητές κυρίως για επίπεδα 1 και 2, συμπεριλαμβανομένου του topik. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν και παραμένει για εμένα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις, καθώς βασικός μου στόχος είναι μαζί με την ακαδημαϊκή επιτυχία του μαθητή πρωτίστως να αγαπήσει την γλώσσα και την ιδιαίτερη κορεάτικη κουλτούρα, να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του για την εκμάθησή της και να αποκτήσει τα βασικά γλωσσικά εφόδια προκειμένου να την αξιοποιήσει με επάρκεια προς όφελός του, σε επικοινωνιακό ή μη πλαίσιο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες αναδεικνύονται μέσα από την παρατήρηση, την εφαρμογή διαγνωστικών τεστ και κυρίως μέσα από την ελεύθερη έκφραση και επικοινωνία με τον μαθητή. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

H καλύτερη καθηγήτρια που είχα σε ξένη γλώσσα. Το μάθημα της είναι διαδραστικό, περνάει η ώρα και ούτε που το καταλαβαίνεις, σε κάνει να αγαπήσεις τη γλώσσα και έχει φοβερές γνώσεις και μεταδοτηκότητα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαρία
22.11.2023

Εξαιρετική καθηγήτρια!!!  Απόλυτα μεταδοτική, κάνει το μάθημα ευχάριστο και φοβερά ενδιαφέρον.Την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!

Κατερίνα Α.

Κατερίνα
11.09.2022

Με την Μαρία κάνουμε μαθήματα εδώ και δύο μήνες, είναι πολύ μεταδοτική στο μάθημα της και με κάνει να νιώθω πραγματικά πολύ άνετα για την οποιαδήποτε απορία που μπορεί να μου έχει προκύψει. Είναι καταπληκτική καθηγήτρια και φοβερή προσωπικότητα! Εξαιρετική σε όλα! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαρίνα
05.12.2021