Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πατηνιώτης Κωνσταντίνος

έως 40 ετών
Πλατεία Αγ. Θωμά Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καλησπέρα, είμαι ο Κωνσταντίνος και είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας, του ΕΚΠΑ. Είναι το δεύτερο πτυχίο μου, ενώ είμαι κάτοχος και μεταπτυχιακού στην πληροφορική. Θέλω να ασχοληθώ με την διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες ενώ μπορώ να βοηθήσω και στην πληροφορική αρκετά καλά θεωρώ.

Παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές ηλικιών Δημοτικού έως και Λυκείου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω του μεγάλου εύρους των ενδιαφερόντων μου, της σφαιρικότητας της μόρφωσής μου, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο από ένα απλό φροντιστηριακό μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε διάφορους οργανισμούς στο παρελθόν ενώ έχω διδακτική εμπειρία μέχρι και σε μαθήματα μεταπτυχιακού προγράμματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, στα πλαίσια της διδακτορικής μου διατριβής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η γνώση δεν είναι φτιαγμένη για να φυλάσσεται αλλά για να διαμοιράσεται. Είναι ένα αγαθό το οποίο όπως η μόρφωση, μόνο κέρδος έχει να παρέχει αν το μοιραζόμαστε με άλλους. Θέλω να πιστεύω ότι η μάθηση μπορεί να γίνει μία ευχάριστη διαδικασία, και να ξεφύγει από την παπαγαλία, ή την καταναγκαστική αποστήθιση που και την στείρα, αδιάφορη παράδοση με τους μαθητές ως παθητικούς δέκτες.

Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τους μαθητές, όποια και αν είναι η ηλικία τους, ή το επίπεδό τους, καθώς πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις, διαφορετικές και ξεχωριστές μεταξύ τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζήτηση με τον γονέα και τον μαθητή, όπως και κάποιες γραπτές εξετάσεις για να διαπιστώσουμε το επίπεδο, ελλείψεις, κλπ.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές